首页
衡中同卷信息卷
宁德一中2024届高三第一次检测英语试题
宁德一中2024届高三第一次检测英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、宁德市2023-2024学年度第一学期期末高一质量检测英语
2、2024宁德市高三第一次质量检测
3、宁德一中2024年高考情况
4、2024年宁德市初中毕业班第一次质量检测英语试题
5、2024宁德高三第一次质检英语
6、2024年宁德一中高考喜报
7、2024宁德一中
8、2024年宁德一中
9、宁德市2024年初中毕业班第1次质量检测英语试题
10、宁德一中2024年高考成绩
号卷·A10联盟2023届高三一轮复试卷英语试题(七)满分150分,考试时间120分钟第1卷第一部分听力(共两节,满分30分)(详见单独成册的听力试题与听力原文)第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题:每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AHow to see London like a proWe've explored London thoroughly and come away with quite a few lessons.Here are our tipsVisiting Buckingham PalaceBeing London's most iconic landmark,this grand 775-room building is where Queen Elizabeth hosts feasts andmeets heads of state.But if you're dreaming of taking a visit to it,you'll need to plan your trip carefully.The palace istypically only open during the summer months from July 23rd to October 3rd.Visiting hours are from 9:30 a.m.to 6:30p.m.If you're visiting when the palace isn't available to tour,you can still see the Changing of the Guard.Hitting the London EyeThe London Eye is a playful addition to the city skyline.Standing near centuries-old architecture,this enormousFerris wheel goes round slowly over the left bank of the Thames,serving up views over the London Bridge and theShard to the west,plus a wide perspective of the Palace of Westminster.Buy your tickets in advance online,choose aclear day and go first thing in the morning to avoid crowds peak.Drinking afternoon teaAfternoon tea-a sacred,buttery ritual()is reason enough to come to London.The British have taken asimple tea break and turned it into a luxurious ceremony,complete with patterned china,layered plates of fingersandwiches and scones in cream and jam.And we haven't mentioned the cakes,which are often brought around on awheeled cart.When making a reservation,remember that afternoon tea isn't a snack but a full meal with sweet and saltyelements,and you'll be stuffed.The smart move is to skip lunch and maybe even dinner.21.Which is a proper time to visit Buckingham Palace?A.July18,10:00a.m.B.Aug.23,8:30a.m.gC.Sep.27,3:00p.m.mD.0ct.2,7:30p.m.22.The attraction of the London Eye lies in the fact thatA.it provides a good view of some places of interest B.it makes London's skyline seem more harmoniousC.it spins quickly over the left bank of the ThamesD.it is more historic compared to the nearby buildings23.What do we know about British afternoon tea?A.It is a short break with light snacks.B.It is a full meal with various tasty foods.C.It combines sour and sweet flavours well.D.It is complete with delicate silver dishware.【解题导语】这是一篇应用文。文章通过讲述对伦敦彻底的探索和收获的经验,提出了到伦敦游玩时一些好的建议。2l.C细节理解题。根据第二段中的The palace is typically only open during the summer months from July23rdtoOctober3rd.Visiting hours are from9:30a.m.to6:30p.m.”可知“9月27号,下午三,点”是参观BuckinghamPalace的合适时间。22A细节理解题。根据第三段内容可知,伦教眼的吸引力在于它提供了一些名胜古迹的良好视野。23B细节理解题。根据最后一段内容可知,英式下午茶是一顿有各种美味食物的大餐。BIn her book,Exploring the Dangerous Trades (1943),Alice Hamilton(1869-1970)described two of her mostunforgettable moments.One was her meeting with a Hungarian woman.Her husband had been badly injured in a plantand was being held at a hospital.The other memorable moment happened when she met a manager of a bigwhite-lead()plant.She described him as a well-mannered gentleman.But he was shaking with anger after hearingher suggestion.She suggested that he should be responsible for his workers who experienced lead poisoning.In 1910,she accepted the position of medical researcher for the Iinois Commission on Occupational Diseases.This new post gave Hamilton nine months to draw a direct line between disease and work.With her team members,shelooked into the dangers of lead poisoning.They tracked down hospital records,and met with doctors as well as laborThe Illinois survey recorded 578 cases of lead poisoning.Soon Illinois passed a law requiring employers to protectleaders.They visited over 300 plants.教师用卷·英语·第37页共144页
本文标签:
