炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
W:Maybe you should find some important things to do instead.If you were busy in other things,you would have no timeto play it.M:En...Good idea!I will try it from tomorrow.Thank you very much!Really nice speaking to you!W:You too!See you later.(Text 9)W:I hate looking for a new apartmentM:I don't like it,either.But I'm hopeful about this one.W:Why?M:This one has a lot of great things about it.Well,for one,it's a corner apartment.That means we don't share as manywalls with neighbors.W:Good.I don't need them telling me to turn down my music.M:It's also on the top floor,so we don't have to listen to anyone walking above us.W:OK.You've almost convinced me.Now,tell me what's wrong with it.M:Well,the bad thing is that it's not super big.W:You know I don't care about that.Is it expensive?M:No,it's actually within our price range.W:Well,you should have told me that first!I'm ready to stop the search now.(Text 10)M:Each year,the World Children's Baseball Fair gives the chance for teams of children from around the world to learn andplay baseball together.I was lucky enough to attend the fair in Taiwan last summer.At first,I felt very nervous abouttraveling so far.However,my teammates tried to make me feel comfortable.In the mornings,we learned baseball skills.In the afternoons,we took part in some interesting activities.On our firstday,for example,we visited a traditional Taiwanese farm.We learned to make rice dumplings with the local people.Later,we also visited local museums and restaurants.The best part of my trip was meeting kids from around the world.The children came from different countries,including France,Holland,Japan and Mexico.Most of us spoke different languages,but that didn't matter.We coulduse baseball as an international language to communicate and create friendship.参考答案1~5 BCBAC 6~10 ABBAB 11~15 BCACC 16~20 ABAAC【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了几位运动员是如何面对失利的。2l.D细节理解题。根据Lewis Gibson一节中“Country:The United Kingdom”可知答案。22.B细节理解题。根据Karen Chen一节中“I didn't ever talk about them.,”可知,Karen Chen更愿意自己一个人默默忍受。23.A细节理解题。根据Adrian Dia一节中“Whether it's a teammate,friend or family member,improving communicationtakes time and patience..But breakthroughs do come,’he says.”可知,Adrian Diaz在遇到庥烦时非常注重正面沟通。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了英国著名的发明家兼商人Clive Sinclair及其发明。24.D细节理解题。根据第三段“Inl982 came the ZX Spectrum,..Not only did it help Sinclair become a millionaire,italso...led to a rapid growth in companies that produced software and hardware.Not to mention the shops that wereselling these affordable home computers and all their add-ons.”可知,ZX Spectrum这款电脑促进了家用电脑生态的快速形成。25.A细节理解题。根据第四段“For the public,Sinclair will be best remembered for the Sinclair C5,”可知答案。26.B推理判断题。根据最后一段“‘It was the ideas,the challenge,that he found exciting,’Sinclair's daughter oncesaid.'He'd come up with an idea and say,"There's no point in asking if someone wants it,because they can't imagineit.”,”可推断,Clive Sinclair的女儿很可能是说他父亲并不是一个很好的企业家。27.C标题判断题。通读全文,特别是首尾两段可知,Clive Sinclair不仅是个发明家、商人,而且还是个不怎么着边的发明家、商人:搞发明只凭兴趣,根本不在乎顾客需求。【2023届高考分段学情评估卷(二)·英语·参考答案第2页(共4页)】新高考
本文标签:
