炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
Li Hua第二节One possible version:I had to come up with a prize -or maybe another event.Before Spence stopped celebrating,Ishouted,"Spider Run!"All four boys quickly sat on the floor,then lifted themselves,stomachs up,on their hands and feet."Go into the kitchen,left through the living room,and back into thekitchen,"I said."The spider who completes this first is the champion."The boys took off.Just as Istarted feeling good about my keeping-them-entertained plots,they finished their race.Whowould think seven-year-olds could move so fast,upside down and on all fours?Keeping an eye on the children took all my concentration,which is why I didn't notice when Mumcame in."Pizza!"she called,and all my spider-ducks hurried over to her."Great prize!"said Kevin,biting into a huge slice of pizza."You did a very good job.Kids like you very much,don't they?"Mum smiled at me.And all the kids hugged me tightly and said they enjoyed playing with me.The next time Spence has a sleepover,I hope Mum's meeting ends as scheduled.But if it doesn't,I can handle things.I wonder how the boys would feel about a Crazy Rabbit Race.I'd love towatch that too.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章介绍了小轮车运动以及相关的课程介绍。21.A。理解具体信息。根据第一段中的BMX first arose in California on the west coast of the USmore than50 years ago,and is now so popular that it's become an Olympic sport可知,小轮车运动已经正式成为奥运会比赛项目。22.C。理解具体信息。根据What's different about a BMX bike?部分中的they're usually madeof chrome steel..they're tough enough to take hard landings from big jumps可知,小轮车所使用的自行车比普通自行车更加结实、耐用。23.C。理解具体信息。根据Curriculum information中的Module4一Energy,.Hills,,and Bumps-Energy gained可知,在第四单元的学中,学生可以了解能量。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。文章介绍了英国的一位“钢铁奶奶”,她是英国年龄最大的铁人三项女性运动员,她还创办了慈善团体来鼓励老年人一起运动。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Just as incredible is the fact that Edwina Brocklesby or“Eddie”as she's known only took up running in her5Os可知,Eddie在她50多岁的时候才开始练跑步。25.D。理解具体信息。根据第二段中的It promotes sport for older people and started withevents in London's parks和Our core message is that it's never too late to start exercising可知,Eddie创办Silverfit的目的是鼓励老年人锻炼身体。26.B。推断。根据第三段中的but by the end of the first month I could run up hills..Thanks toSilverfit,today I am really fit,I am off all medication可知,身患癌症的Len Bass为了重获健康开始参加Silverfit,坚持运动之后他的身体有明显好转,他已经停止了所有药物治疗。27.C。推断。根据第一段中的With her boundless energy and infectious smile she inspires
本文标签:
