高三2024届模拟02英语答案

25

高三2024届模拟02英语答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度下学期高三第二次模拟考试英语
    2、2024高三二模英语答案
    3、高三二模英语2024
    4、2024高三第二次模拟考试英语答案
    5、2023-2024高三模拟考英语21-01-273c
    6、2024高三二模英语试卷
    7、2024高三英语模拟试题及答案解析
    8、2023-2024学年高三年级模拟考试卷英语
    9、2024年高三第二次模拟考试英语
    10、2024高三英语二模答案
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was 8:00 am,and Amy pulled up her car1.根据续写第一段的首句可知,Amy在长椅上读beside a quiet park.While her kids,the student读坐了下来。原本在长椅上坐着的那名男士有何反应?后movie-makers,jumped out of the car and startedAmy注意到了什么?她的反应如何?本段可围绕这unloading(卸下)equipment to make a film in the后些内容展开叙述。续park,she sat in the driver's seat,reading a book.续2.根据续写第二段的首句可知,男士鼓起勇气,She suddenly felt a little sad.These kids used to写need a parent's advice,help and caring.Now,as问Amy可不可以给自己一些帮助。Amy是怎么做的?older teenagers,they were making their own写男士反应如何?他有何感受?这件事对Amy有何影响decisions.She was just their driver.Anything else本段可围绕这些内容展开叙述。that she might be able to give to them wasunwelcome and not required.Emptied of its movie-related contents,the carOne possible version:only had bags of snacks and water and somepersonal items (left.Amy's job,as the driver,Soon,Amy stopped by the bench and sat on the读was to stay within calling distance with the keys so读other end of the bench.She found that the man wasthat if anything was needed she could open the car.looking at her strangely.She looked at him and后Amy got out of the car,looking around for a place to后quickly noticed his messy clothes and hair,and she续sit down to finish reading her book in the fresh air.续was soon confronted with a stench of body sweat.TheIt was early,but the sun was already beatingman appeared embarrassed,thinking,"If she asks medown,and Amy didn't want to sit in the heat.Shefound a park bench(长椅)against a wall,,in the写to leave,I'll leave."To his surprise,Amy just smiledshade(阴凉处).She noticed that a man was sittingat him.They both sat there quietly.Amy was readingon one end,but there was plenty of room for at leastwhile the man was watching the filming.Finally,thetwo more people.man was so hungry that he felt he would faint soon.When she was slowly walking in the man's directionGathering his courage,the man asked Amy,the man noticed her.He thought she probably was just读"Madam,I'm so hungry.Could you give me a hand?"having a walk around and wouldn't come to sit by him.He读Amy replied,"Wait a minute."Then,she rushed tohad just spent the night on the bench.Besides dirty clothes后and hair,he had a smell of body sweat.He knew he was an后her car and came back with food and water.The manunwelcome person.Usually people wouldn't even look atthanked Amy sincerely and then enjoyed the delicioushim,let alone sit by him.续food.As she was about to leave,Amy gave the man写"What if the lady asks me to leave and sits here by写some money.Touched,the man said to Amy,"Usually,herself?"the man wondered.It was a hot day,and itpeople won't even look at me,let alone sit by me andwasn't easy for him to find another place to sit out of thegive me money.Thank you for treating me like asun.Moreover,he hadn't eaten any food for so long that hehuman being."Amy smiled,glad that her small actiondidn't have much strength to move around.brought an unlucky person joy and warmth.注意:汉译英1.续写词数应为150个左右;l.泼水节(Water-Splashing Festiva)是中国西南部云南省读2.请按如下格式作答。题傣族最重要的节日。(significant)Soon,Amy stopped by the bench and sat onThe Water-Splashing Festival is the most significant后the other end of the bench.festival for the Dai people in Yunnan Province insouthwest China.续X2.这个节日融合了文化与宗教信仰,把人们聚集在一起,句让大家感受到快乐和与彼此之间的联系。(religion;:话作joyful)Gathering his courage,the man asked Amy,This festival mixes culture and religion,bringing"Madam,I'm so hungry.Could you give me apeople together and making them feel joyful andhand?”connected with each other.【写作提示】加这个节日有各种各样的庆祝活动,从赛龙舟到点灯笼。读Amy把车停到一个公园附近后,她的孩子(range;lantern)进入到公园里练拍摄电影。Ay则想在公园There are various celebration activities for this后里找一个地方坐下来看书。环顾四周,她发现festival,ranging from dragon boat racing to lightinglanterns.续公园的一个阴凉处有一张靠墙的公园长椅,只五当地人认为在澜沧江上点亮灯笼可以使人们除去坏运气、有长椅一端坐着一个人,于是她决定到那里去带来幸运和财富。(belief)写看书。长椅上的人看着Amy走过来后逐渐紧张Local people hold the belief that lighting lanterns on起来。他在长椅上过了一夜,衣服脏乱不堪、作the Lancang River can make people get rid of bad luck头发凌乱,身上还有一股汗味,他害怕Amy嫌文and bring people good luck and fortune.弃他,把他赶走。7

扫码二维码