2023-2024学年高三金太阳1月联考(铅笔加聊天框)英语JL答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024一月份高三金太阳联考英语
2、2024一月份高三金太阳联考3006
3、高三金太阳联考试卷2024四月
4、2024高三金太阳联考试卷答案官网
5、高三金太阳联考试卷2024三月
6、高三金太阳联考试卷2024
7、金太阳高三联考试卷2024一月
8、金太阳2024高三联考卷1月
9、2024金太阳高三联考一月答案
10、2024金太阳高三联考一月3005
英语第1页(共6页)2/6上更专业更心一站式考试服务专家W:Oh?What will I do then?M:Would you like to choose a different color?We do have this skirt in yellow and blueW:My daughter doesn't like either of those colors.M:Sorry.This is the only one we've got now.How about fixing it up for you?It will be ready tomorrowW:That's all rightM:Come along then and bring this skirt with you.I am afraid we have to charge you $20 for that.W.What?I iust paid $80 for it.M:They were special offers,and you got it at half price.Text 9W:Hi,Adam.How is the cooking course you're doing?M:Well,it was my mother who told me to do it.At first,I thought it wouldn't be so interesting as I don't want to bea cook like her.But half an hour after the class started,I realized it was great fun.W:I'm sure it was a great way to spend the day.M:It was!We were in a kitchen from 10 am to6 pm.It was a very interesting experience.After the first half hourwhen the teacher told us what to use,it took me only three hours to make a very special meal with very simplefoods such as cheese.vegetables andeggs.When I got back in the evening.I was really happy about the results.W:Was the kitchen large?M:Very large.And today I'll try to make a meal for my grandmother.She really loves trying new dishes.Text 10M:Good aftemoon,and welcome to Hollywood,Califomia.I'm your tour guide,Jack.I hope you all enjoytoday's tour of the houses of the stars.Here we go!Now remember,you can buy photos of all the stars'houses whenthe tour is over,so please don't take any pictures,okay?Up on the left is the house where Marilyn Monroe lived.After she got married,she left this house and moved to New York to live with her husband,a famous Americanbaseball player named Joe Di Maggio.Now,just around the corner you'll see a bright yellow house.Can you see it?Up on the hill?This is where James Dean lived.Finally,do you see that big gate on the right?Well,this is theentrance to Arnold Schwarzenegger's house.Unfortunately,you can't see the house from here,and we're not allowedto go inside the gate.1-5 CBBAC 6-10 ABCAC 11-15 BCBBA 16-20 CBACA本文是一篇应用文。文章主要介绍了2023年4件有关太室空的事件2l.D细节理解题。根据第二则事件中“Mas”可知答案选择D。22.C细节理解题。根据第三则事件中“they had discovered water in materials during the country's Chang'e5mission'"和“billions of these balls could exist on the moon,possibly providing a huge water source"可知答案推理荆断愿。根据第一段rai吧b水甜some of the biggest spe ev心以及T下文内家可B本文是一篇记叙文。文章介绍了作者的文夫T0m退休后找了一份校车司机的工作,重新找到了他生活的重心,实现了他的个人价值24.A推理判断题。根据第一段“But as time went by,I could tell that Tom had nothing to do at home.”可知,Tom知,Tom担心无法招架驾驶校车时乱蹦乱跳的45个孩子。故选D。26.B推理判断题。根据第四段第二、三句“Driving the bus tured outrearding and Tom is blooming in hisewrolc.I think he likes being the‘big guy'on the road."可知,驾驶校车对于Tom而言是非常有价值的,因为他在新的角色中重获生机,他喜欢自己做路上无所畏惧的“大英雄”,他在这份工作中找到了价值感。故选B。27.A推理判断题。根据文章倒数第二段中提到的Tom对孩子们的悉心照顾,可见他体贴他人且富有责任心故选A。英语第2页(共6页)上进联香更专业更放心一站式考试服务专家本文是一篇说明文。文幸主要介绍了气候变化引起暴发性洪水增多以及洪水暴发前应做的准备等相关内容。28.B推理判晰题。根据文章第一段“Are flash floods becoming more serious?Natural disasters are generally gettingworse-一and that's true for floods,too."和下文的内容可知,作者在第一段提出问题旨在介绍话题。故选B。29.C细节理解题。根据文章第五段“People in these areas should take action in no time particularly if the agencyannounces a flood warning.That's issued when floods are approaching,and at that point,people shouldimmediately escape the area.”可知,洪灾预警发出后,人们应该立刻行动,逃离此地。故选C。30.D细节理解题。根据文章第六段中的“Don't drive through flooded streets-一it'sdifficult to judge the waterdepth,and roadways hidden below the water can collapse.”可知,作者在文中特别建议司机们在洪水暴发时不要开车穿过被洪水淹没的街道。故选D。31.C标题归纳题。通读全文可知,作者在前两段介绍了洪水增多这一现实情况,紧接着在第三至七段重点阐述了洪水暴发前应做哪些准备。由此判断C项:How Do We Prepare for Flash Floods?(我们如何应对洪水暴发?)最适合作为文章标题。故选C。D本文是一篇说明文。文章主要通过两个人的故事引出了一项关于“旅行与人们感觉到与世界有连接之间的关系”的研究结果。
本文标签:
金太阳答案
