[衡中同卷]2023-2024学年度下学期高三年级期中考试答案(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡中同卷2023-2024高三英语
2、2024衡中同卷高三一轮答案英语
3、2023-2024衡中同卷高三期末
4、衡中同卷高三下学期一调2024
5、2023-2024衡中同卷高三
6、衡中同卷2023-2024高三二调英语
7、衡中同卷高三下学期一调答案2024
8、衡中同卷答案2024高三期中
9、2023-2024衡中同卷高三期中英语
10、2023-2024衡中同卷高三期中
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语One possible version:续写两段,使之构成一篇完整的短文。Thinking I was disappointed,Dad let out a deep读sigh."Oh,I'm sorry.You dislike it,"he said,in aMy dad was a poor farmer who had joined the army.I was very youngsad voice..“No!No!Dad,I love it,.”I hurriedly后when he left home.He was like a stranger to my younger brothers and meupon his return.replied and thanked him for the gift and all theAlthough his release from the army provided enough money to payhours he had put into making it.And I told him thefor his small farm,Dad had to work to keep us fed and clothed.He becametears I shed were tears of joy,which made Dad写a mechanic for a company and had to drive 25 miles to tiredly work many详情请参考答案解析hours each weekday.On his days off,he often repaired machines for nearbyfinally smile.Soon,the test came for my sled.Afarmers,so we didn't get to see him for very long.And to help us behave,bunch of us kids went out to the hill to go sleddinghe would often lecture and correct us,and we were afraid of him.It wasWhen we gathered,the ones with their fancy sledsdifficult to feel that he cared for us at alllooked at mine and laughed,making fun of Dad'swork.One week,each of my peers in our neighborhood received a fancy sledSo mad,I bet the kids that my sled would perform(雪橇),which their parents bought in the town.Since that week,.Dad hadbetter than any of theirs.After dragging my sled to the读come home much later each weekday.He was too busy.And because thehilltop,I desired to take a good run.Soon,I rode it,后sled wasn't cheap,I knew there was no possibility that he would buy meone.续When Christmas was approaching,it began snowing.My friendsdecided that if there was enough snow,they would go sledding together on写the local hill on Christmas day and have a competition for fun.I wanted to详情请参考答案解析with scenes alongside flying past.I screamed withgreat excitement.To my joy,my homemade sled wentfurthest and proved truly very stable,sturdy andflexible.Compared to many others,I didn't tumblego but I didn't have a sled,which made me quite upset I felt the worst onor get stuck when rushing down.All the other kidsChristmas morning when the snow on the land became thick enough andmy friends were excited that they could go sledding together.were surprised and admired me.Now,I still keepthat sled,which is not an expensive toy,but it is moreprecious to me than gold.读Just after breakfast.Dad said he had a gift for me.Thinking it was后something very simple and cheap,I didn't show any interest.To mysurprise,when seeing it,I found it was a homemade sled续Dad must have spared hours and hours to make it in his company.Thissled wasn't fancy,.but I knew it would prove to be sturdier(更结实的).写more stable and more flexible and would carry me down the hill furtherthan most sleds sold in the stores.Looking at this sled.I soon couldn't helpcrying.注意:1.续写词数应为150左右;读2.请按如下格式作答。Thinking I was disappointed,Dad let out a deep后sigh.写So mad,I bet the kids that my sled wouldperform better than any of theirs.【写作提示】圣诞节来临之际,作者朋友们的父母给他们买了读雪橇,他们计划在圣诞节那天进行滑雪橇比赛。作者家里经济拮据,为自己没有雪橇而感到沮丧。圣诞节的早后上,父亲出乎意料地送给了作者一个自制的雪橇。根据续写第一段所给的段首句可知,作者的父亲续以为他很失望,叹了一口气。那作者会如何表达他对这写个雪橇的看法?看到作者的雪橇,其他孩子又会有怎样的反应呢?根据续写第二段所给的段首句可知,作者很生气,和其他孩子打赌,他的雪橇比他们的好。那在接下来的滑雪比赛中,作者的雪橇表现如何?他最终又是否能如愿胜出呢?考生可以根据以上提示展开合理想象。7
本文标签:
