九师联盟 山西省20232024学年度高三无标题考试试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、山西省九师联盟2023-2024高三1月
2、2024山西九师联盟3月
3、2023-2024山西九师联盟高二
4、九师联盟山西2023-2024学年高三8月开学巩固卷语文
5、2023-2024九师联盟高三山西二月考
6、2023-2024山西九师联盟十月联考
7、2023-2024山西九师联盟高三12月质量检测答案
8、2023-2024山西省九师联盟高二摸底考试
9、2023-2024九师联盟山西10月质检
10、2023-2024九师联盟山西河南安徽高三答案
Let's commit to honesty in everything we say and do,and together,we can build a culture of trust.Thank you!第二节One possible version:But as Danny came closer,he saw that the chocolates were for him.A card,written inturquoise-colored pencil,was taped to the box and said:To Danny.He opened the card and sawthe most beautiful drawing he'd ever seen:a picture of him petting his dog.Above was amessage,written in handwriting:To Danny-The Greatest Owner A Dog Could Ever Have.Love,From Your Forever Valentine,Sherlock.Overjoyed,Danny rushed outside and hugged Sherlock."Oh,boy!I love you,too!"Maria came out of her room and saw the happy moment.She walked towards Danny andpretended to be very surprised.Danny proudly showed her the valentine from Sherlock,holdingit like it was the most special thing ever.Maria felt really happy,but she kept quiet about makingthe card.She didn't want to upset Danny.She appreciated the card with Danny.Danny wanted togive Sherlock a gift and asked Maria for advice.The sister and brother finally decided to giveSherlock a treat to thank him for his love for Danny.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是在手语导游陪同下欣赏伦勃朗的画作的广告。2l.D。理解具体信息。根据About i部分中的Join Alan Murray...to find out what these paintingstell us about the artist and the people close to him可知,在这一活动中,通过欣赏伦勃朗的画作,人们可以了解画家本人以及与他关系密切的人物。22.A。理解具体信息。根据Your speaker部分中的a deep,lifelong interest in arts,culture,history and heritage.This interest,coupled with his strong belief that the arts should beaccessible to all,drives Alan's passion for delivering culturally rich guided tours,Alan Murray在这一活动中担任手语导游,一方面是因为他对艺术、文化、历史和遗产有浓厚的兴趣,一方面是因为他坚信艺术应该让所有人都能接触到。MBE英帝国勋位获得者。23.B。理解具体信息。根据Supported by部分中的Adult access provision is supported by TheLord Leonard and Lady Estelle Wolfson Foundation可知,该基金会为成年人参加这一活动提供支持。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是夹叙夹议文。作者结合自身经历讨论了节假日期间礼物赠送带来的垃圾问题。24.C。推断。根据第一段内容可知,作者每次打开精心包装的礼物时都会想到包装纸、包装盒甚至礼物本身带来的垃圾问题。由此可推断,他的内心是忧虑的。25.B。推断。根据第二段中的Like it or not,giving our friends.the most important things we do和第三至五段内容可知,作者的家人认为节假日赠送礼物很重要,也坚持给他买礼物,他为了维持家庭和谐,不会和家人讨论礼物赠送带来的垃圾问题。由此可推断,家人给作者送礼物时,他还是会接受礼物,并且很感激。26.A。理解具体信息。根据倒数第二段中的I buy gifts from the stores in my community withwaste reduction in mind可知,为了减少礼物带来的垃圾,作者选择在当地的商店购买礼物。
本文标签:
