2024年陕西省初中学业水平考试(B卷)试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、子卷22024年陕西省初中学业水平考试英语
2、陕西省2024年初中毕业学业考试
3、子卷22024陕西省初中学业水平考试英语答案解析
4、2024陕西省初中学业水平考试英语答案
5、2024年陕西初中毕业学业考试英语
6、2024年陕西省初中学业水平考试英语模拟试题(三)
7、陕西省2024年初中学业水平考试
8、2024年陕西省初中学业水平考试英语试卷
9、2024年陕西省初中学业水平考试英语试卷答案
10、2024年陕西省初中学业水平考试英语答案
听下面一段对话,回答第8至第9两个小题。M:Hey,look!Whose schoolbag do you think this is?W:I don't know.Let's look at what's inside.Oh,here's a school T-shirt.M:Well then,the person must go to our school.Oh!Here is a hairband,so the person can't bea boy.W:It could be Mei's hair band.She has long hair.M:Or the hair band might belong to Linda.She was at the picnic,wasn't she?W:Yes,she was.But then this schoolbag could belong to Rita.She is always forgetting things.M:Oh,look!Tennis balls.W:Then it must be Linda's schoolbag.She has long hair and she is on the tennis team.M:You are right.听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。Ladies and gentlemen!May I have your attention,please.This is an importantannouncement.We are sorry to inform you that due to poor weather conditions,flight CA192from Zhengzhou to Beijing has been delayed.The boarding to this flight will be put off to10:30 through Gate No.13.Please remain in the hall for further information.Thank you!听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。W:What are you doing this weekend,Scott?M:Not much.I suppose I'll just listen to this new CD I bought.W:Oh,what CD is it?M:Well,it's all music.I like smooth music that helps me relax after a long week at work.W:Sounds nice.Well,if you have spare time,do you want to watch a movie with me?M:Hmm,depends which movie.I only like movies that are funny.I just want to laugh andnot think too much.W:Oh,in that case,I'll ask someone who likes serious movies.I prefer movies that give mesomething to think about.第三节听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。Jenny and her classmates are having a class meeting.They are sharing what they did onLabor Day.Jenny's mother was busy with her work.So Jenny helped her mom do some washing athome.And she felt very helpful and proud.David went to the countryside with his parents and had a great time helping out on hisuncle's farm.From this experience,he understood the hardships of farmers as well as tocherish food.As for Jessica,she visited an old people's home and felt fulfilled by bringing joy to theelderlyTony and Linda did some volunteer work in their neighborhood,helping to clean and sweepthe streets and felt good about making a difference in the neighborhood.
本文标签:
