河北省承德市高中2023-2024 学年第一学期金太阳高三年级期末考试(24-287C)英语答案

6

河北省承德市高中2023-2024 学年第一学期金太阳高三年级期末考试(24-287C)英语答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

11-15 CBACB16-20 ACABB21-25 CACBB26-30 DABAB31-35 ADCAB36-40 DCBEG41-45DCAAC46-50 ADBCB51-55 DBADC56.originally 57.where.58.backed59.artists60.suggests 61.of62.hopeful 63.a64.to be sung 65.getting写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Music Society membersI'm excited to introduce you to a fantastic Chinese song titled "Mo Li Hua",also known as "Jasmine Flower".This traditional folk song celebrates the delicate beauty of jasmine flowers,which symbolize purity and elegancein Chinese culture.This song has been famously performed for centuries.I recommend it because the tunes are easy to sing and thelyrics often make you feel like taking a walk through a beautiful garden filled with jasmine flowers.Plus,whenyou hear "Mo Li Hua",you can definitely feel its Chinese cultural essence.Let's explore the charm of“Mo Li Hua”!第二节One possible version:I held my breath and followed her guidance.Amazingly,Cody's feet crossed over each other,moving us sideways.Following Kelsey's guidance,Cody and I slowly moved away from the threat,taking cautious steps.As we moved,I could now clearly see the snake,even noticing its darting tongue.Kelsey nodded in approval,signaling me tocontinue approaching her.Her intention was to create a gap between me and the snake.After moving about tenfeet,the rattler made its escape,disappearing into the brush."Okay,you can breathe again,"Kelsey joked.By now,the rest of our group had stopped,and Aunt Lucydoubled back to check on us.Kelsey explained that there was a rattlesnake,but both I and Cody handled thesituation well.Aunt Lucy asked how I was doing.I leaned forward and patted Cody's neck,expressing that I wasfine.I suggested waiting until we returned to share the incident with the others,not wanting to affect my mother'senjoyment.Aunt Lucy smiled knowingly.My mom was afraid of snakes.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是对German Swiss International School学校及其夏令营的介绍。2l.C。理解具体信息。根据第一段中的Providing a special multicultural experience,GSIS is in its pursuit ofeducational goals可知,GSIS是一所提供多元文化经历的学校。22.A。理解具体信息。根据第二段中的By partnering with professionals to conduct specialised camps.withfriends whilst overlooking The Peak可知,GSIS营地旨在帮助学生从玩中学。23.C。理解具体信息.根据最后一段中的Various programmes will run from9:00amto3:00 pm...Junior Chef,Wellness Workshop,and more可知,GSIS的营员可以在该营地参加各种冒险活动。【补充解释】
本文标签:

扫码二维码