W:Oh,no!I really wanted to see it on Friday night.But I guess I can go on Sat-urday afternoon instead.(Text 4)W:Would you like to help me cook tonight?I'm making Mexican food.I know youlove it.And I think you should start learning to cook,since you're leaving forcollege soon.M:Sure,Mom!You're right.I need to be able to feed myself when I'm on myown.(Text 5)M:Over here is the weight room.Down the hall is the entrance to the pool.Andover there is the classroom where we host our classes like yoga and cycling.W:Wow,this is great!I'd like to sign up for a membership.(Text 6)M:You look rather pale,Janis.W:I was sick most of the night.I didn't sleep very well.Could I ask for sickleave,sir?M:What seems to be the matter?Is it the flu?W:No.We ate at a restaurant last night,and I must have eaten something thatdidn't agree with me.M:Is it that new restaurant on Fourth Street?W:Yes,it is.Why do you ask?M:Because John in Class Three ate there last week and had the same kind of problem.(Text 7)M:What are you going to do after you return from Beijing?W:I'm going to work with my father at his store for a month.In the evening,I'llread books.M:I know you are a quiet person.But I think you should be more active.Youknow,on weekends,I go to the beach with my family.I'm going to learn tosurf in the ocean this summer.W:Have you ever surfed before?M:No,but I can learn.What are you going to do after working with your father?乐·2【23·G3AB(新高考)·英语·参考答案一WYB一必考一QG】
(Text 8)W:What are you shouting about?What's the emergency?M:Kate,get down here!We've got an issue in the basement and your mother isnot home to help us.W:Oh my!It looks terrible.What are we going to do?M:Anything possible to get all this rainwater from flooding the basement.Whereare the buckets?W:It looks like there's only one.If you use this,I'll get as many valuable thingsout of the basement as possible.M:All right.Just move quickly.I don't know how much time we've left.W:What do you mean?Time until what?M:Until the water rushes to the electrical box,or worse,the floorboards becomecompletely damaged.W:Should we call the fire department or someone else to help us?M:We might have to.Or I'll just drive us to your aunt's house if this storm getsstronger.W:Think positively.We can beat this flood.M:We'll try,Kate.(Text 9)W:In today's program we have the famous actor,Peter Jameson,who is knownfor his classical roles on stage,particularly in Shakespeare's plays.Peter,wasit your choice to appear so often in this type of play?M:Well,that's an interesting question.Actually,I've always seen myself as anactor,a professional actor doing whatever comes along,rather than classicalroles,Shakespeare and so on,although of course I do find those wonderful.W:I remember seeing you playing many big parts.You must have had lots ofwords to remember.How can you manage that?M:It was a gift originally.I've always had a sort of photographic memory,rightfrom my earliest childhood.My subject at university was history actually,for38【23·G3DY·英语·参考答案一R一必考一N】
I'd be very much grateful if you could accept my invitations.I am looking for-invitationward to your early reply.Yours,Jenny书面表达One possible version:Dear Mr Woods,How are you doing these days?Although it has been a month since I came back to China,I still relive thosefascinating days once in a while.I owe so much to you.Without your kindness,my stay there would have been quite different.It is you who have opened a newworld to me and taught me to see the world from different perspectives.Lookingback,never had I known that a language could be taught and learnt that way,which remains a guide to my English learning and an inspiration for my future de-velopment.I hope you can pay a visit to China and come to my home someday when it isconvenient for you.Best regards.Yours,Li Hua附:听力部分录音材料(Text 1)M:What have you been using to dry the car windows?I can't find a cloth or towelanywhere.I don't want to use my shirt to do it.W:I actually use newspaper.It stops marks from being left on the windows.(Text 2)M:I drove all through the night to get here.It sounded like it was urgent.W:You shouldn't have done that.You could have waited until this afternoon.Come in.I'll make you breakfast.And then you can sleep for a while.4【23·G3DY·英语·参考答案一BSD一必考-AH)
2022年湖北省新高考联考协作体高二下学期3月考试高二英语试卷参考答案听力1-5 BABCC6-10 BCCAB11-15 ACACB16-20 ABCAC阅读理解21-23DCB24-27 ADBA28-31 DBCD32-35 CDBB七选五36-40 GECDB完形填空41-45 BACDB46-50 AADBD51-55 ACCDB语法填空56.dishes57.which58.sells59.preparation60.todry61.allowing62.Ultimately63.a/one64.be ensured65from应用文One possible version:Hello,everyone!As you can see,an increasing number of students in our school have been undertremendous pressure ever since senior high school,thus developing an unhealthy lifestyle,such asstaying up deep into night,rushing through meals,taking little physical exercise and so forth.Not onlywill these bad living habits do harm to our health,but they will have a negative impact on our study.Hence,it's high time that we should take immediate action and say no to the unhealthy lifestyle.First of all,we should form the good habit of keeping early hours.As the saying goes,early to bedand early to rise make a man healthy,wealthy and wise.In addition,we're supposed to take mealsslowly and regularly,which contributes to good digestion and health.Last but not least,it's stronglyrecommended that we should spare as much time as possible to work out.Only in this way can we live ahappy and healthy life and make our study more productive.读后续写One possible version:"Something must have gone wrong with him,"I thought to myself.As it turned out,with acloser look,I found the boy waving his hands and struggling in the water desperately.Without a second-12
at led to more online time according to the passage?ddiction to the Internet.Development of technology.leasures against the pandemic.More participation in cyberbullying.at explains the decreased cyberbullying?A close watch on young people.A sense of safety found in study.Agood relationship with fmily.decreasedA busy online schooling schedule.w does the passage develop?By analyzing cabees.B.By giving examplesBy making contrastD.By deseribing the processhat is the purpose of this passage?To show cyberbullying s a constant problem.To explore possible solutions to cyberbullying.mouthTo call on people to fight inst cyberbullying.To compare traditional bullying and cyberbullying.节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Whether it is blog posts,videos,news or something else,today's consumers are looking for ady stream of valuable,interesting information from the brands and influencers (theyw.However,if you want your content to be influential,it has to be done right.36duct keyword research.Whatever you're thinking of writing,there's a good chance that there are thousands of competingles,says Ryan Meghdies,founder of Tastic Marketing Inc.That's why it's imporanto conductough keyword research.37 It caralobe an by to knowing how you can makepiece stand out and understanding what you should target.英语试题第8页(共2页)
注意:续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。I was stunned that she had seen something in me I hadn't seendon't recall what the newspaper's headline was or even the culture we wrote about,but I did learn somethingthat week.英语试题第13页(共14页)英语试题第14项(共14页①
2022年湘士一I went to high school in the late 1970s and it was divided socially.There were popular,attractive kids,and the rest of us.Everyone in that high school took Cobb's classes.One taskwas a music pantomime(-all the kids would come together and make good-natured foolsof themselves.Some kids who were cool were really talented,but so were some of theunattractive kids.Without Cobb,that type of coming together wouldn't have happened in myhigh school.Some of my high school friends and I still tell really funny stories about what happened inthose classes.Wed ofrom Cobb the rules of discussion who Stanislavsky was,andhow to make a short film and really watch movies.He was like the coach for the non-sportykids,which made us feel important.He was a great man,more than just a teacher.5.By taking Dobb'scaseth author discovered thatA.she had a talent for making films=导滨B.she was good at performingC.she was shy in public speakingD.she was not interested in acting喻三E员6.According to the third paragraph,the authorused to bedA.unattractiveB.sportyC.popularD.lonely7.What could be d from Dean Cobb's classes?A.The rules of ttelling stories.B.The aim of meeting StanislavskyC.The reasonsfor making short filmsWays to really watch movies.8.What can be the bes头tyfor the passage?(A.Dean Cobb,my best friendB.My happiest time at high schoolC.The teacher who changed my lifeD.A successful talented public speakerThe Amazon rainforest is a noisy place,with different animals competing to makethemselves heard.But who has won the competition?The male white bellbird()-he maybe the loudest bird on Earth.
A46,the two zookeepers didn't want to see the extinction (of this preciousWih patience nd erts they suceul developed a47 of tfcialedng人工繁殖)andrproduction..This48 Emma to give birth to five babyranes.The two keepers are proud of their productive work.But before they can be 49moreforts must be made,because the population of the erane in the wild is on the 50andother species appear headed toward extinetion.no everyone has realized thatfehas thoughts feelings,and mos imqurights to surviveHow can we52 the ever widening gap that separatess from other animals?ChrisdTm offered us the53human beings took it for granted that their 54 held all thelutions,but maybe their hearts can be a better 5536.A.growingB.migrating37.A.banC.competingD.disappearingB.save38.A.abortionC.splitD.removeB.recreation39.A.careC.reproductionD.administrationB.eyeC.mind40.A.foundD.storyB.chosen41.A.bonusC.raisedD.seizedB.consequenceC.victoryD.sacrifice42.A.neverB.alwaysC.unluckilyD.cheerfully43.A.likedB.refusedC.decidedD.hesitated4.A.giftB.skillC.concernD.reputation45.A.illegalB.inspiringC.importantD.impossible46.A.ThereforeB.MoreoverC.HoweverD.Instead47.A.combinationB.collection题分类卷C.strategyD.system48.A.forcedB.forbadeC.taughtD.enabled49.A.defeatedB.gratefulC.assuredD.tolerant50.A.listB.riseC.agendaD.decline51.A.In contrastB.After allC.By the wayD.On the contrary52.A.leaveB.bridgeC.openD.identify53.A.courseB.excuseC.answerD.reward54.A.brainsB.behaviorsC.servicesD.projects55.A.guideB.treatC.exampleD.companion3839404142434445题号3637答案505152535455题号46474849答案【2022高考真题分类卷·英语(十四)第4页(共8页)QG】
(九)本文是一篇说明文。主要讲的是奥林匹克博物馆最感人的一些东西。l.A细节理解题。根据The Olympic Park部分的“The journey through the Olympic Museumbegins in the Olympic Park,an 8,000-square-meter outdoor area in front of the museum overlookingLake Geneva and the Alps.”可知,当你探索奥林匹克博物馆时,你首先会看到奥林匹克公园,故选A。2.D细节理解题。根据The Stadiums部分的“Guests can explore plans and models of Olympicstadiums'past and present,including one of the games'most attractive stadiums,the Bird's Nestfrom Beijing20O8 Olympics.”可知,在体育馆区,你可以欣赏到鸟巢的模型。故选D。3.C推理判断题。根据第一段的“Located beside Lake Geneva,the Olympic Museum houses morethan 10,000 artificial objects and hours of interactive contents highlighting some of the bestmoments during the Olympics.Here are some of the museum's most moving moments.”可知,本文是关于旅游的,因此会出现在报纸的旅游专栏,故选C。这是一篇记叙文。文章讲述了作者是班上唯一的犹太人,这让作者感到尴尬,但在妈妈的影响下,作者学会了分享自己的传统节日,明白了跨文化理解的重要性。4.C词义猜测题。根据画线单词上文“Every September,I hated presenting the note my parentshad expertly made to a teacher I was just getting to know.The note explained that I would be absent伯乐马2022年高考三轮复保分抢分系
普通高等学校招生全国统一考试(全国卷)能力拓展卷(一)第一部分听力1A2.C3B4.C5.B6B7.A8.B9.B10.A读物。故选D11A12.C13.A14.C27.A标题概括题19.B20.A15.C16.A17.B18.C【解题思路】通读全文可知,文章讲述了作者在成长第二部分阅读理解的不同时期读过的一些对自己有影响的书籍。A项第一节是本文的最佳标题。故选A。(长难句分析】The Petzi books described the adventures【文章大意】本文是一篇应用文。文章主要介绍了即将of a little bear,who wore spotted jeans and was fond of在科学博物馆举行的会谈的内容及演讲者的相关情况。pancakes,and his exploration of the world together with21.D细节理解题his friends,.a pelican,.a penguin and a seal,.(第一段【解题思路】根据第七段最后一句“The relationship最后一句)分析:本句是一个主从复合句。who引导非限制性定between oceans and climate is complex and interlinked,语从句,先行词是a little bear。and in this Climate Talk,a group of experts dive into译文:Petzi系列书籍描述了一只小熊的冒险经历,它穿this relationship.”可知,专家们将在会谈中主要谈论着有斑点的牛仔裤,喜欢(吃)煎饼,喜欢和他的朋友们,海洋和气候的关系。故选D。一只鹈鹅、一只企鹅和一只海豹一起探索世界。22.C细节理解题。词汇积累:spotted ad山.有斑,点的【解题思路】根据“Speakers include”部分内容可知,本haracter n.角色次会谈的演讲者既有教授又有科学家。故选C。absurd n.荒诞的事物,悖理的东西23.目的意图题C【解题思路】通读全文可知,本文主要介绍了即将在科学【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了英国博物馆举行的会谈的内容及演讲者的相关情况。由此可人的排队惯推知,本文的目的是宣传科学博物馆的会谈。故选D。28.B细节理解题【长难句分析】We'll be exploring in depth the impacts【解题思路】根据第一段第一句“If ever we have toof climate change upon oceans,the biodiversity that theywait for something in the UK-for the bus,to get into asupport and the communities that depend on them forfood security,economic prosperity()and survival.concert,or to get into a shop,we form a queue.”可知,在英国,人们在等待时会排队。故选B。(第八段)分析:本句是一个主从复合句。第一个that引导定29.A段落大意题。语从句,先行词是biodiversity;第二个that引导定语【解题思路】通读第三段内容可知,本段主要介绍了从句,先行词是communities。人们对于规则破坏者的反应。故选A。译文:我们将深入探讨气候变化对海洋的影响,海洋30.A词义猜测题。所支撑的生物多样性以及靠它们维持的食品安全【解题思路】根据最后一段倒数第二句“You would经济繁荣和生存的群落。need a skin as thick as a rhinoceros(犀牛皮)to miss词汇积累:acutely ad.极其,强烈地these signals that you have broken a sacred Britishsecurity n.安全depend on依赖,依靠rule.”可知,你的脸皮需要像犀牛皮一样厚才能无视B这些你已经打破了神圣的英国规则的信号。由此可【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者推知,画线词所在句表示人们会给规则破坏者不好的在成长的不同时期读过的一些对自己有影响的书籍。脸色。因此,画线词应意为“规则破坏者”,与A项意24.C细节理解题。思相符。故选A。【解题思路】根据第一段最后一句“The Petzi books31.B文章出处题described the adventures of a little bear,who wore spottedjeans and was fond of pancakes,and his exploration of the【解题思路】通读全文可知,文章主要介绍了英国人world together with his friends,a pelican,a penguin and a的排队惯。由此可推知,在网站的社会部分可以看到这篇文章。故选B。seal.”以及第二段第一句“I think they may haveinfluenced my way of seeing the world as I still prefer toI长难句分析】You would need a skin as thick as adraw animals with clothes on now!”可知,Petzi书籍中的rhinoceros(犀牛皮)to miss these signals that you have人物影响了作者看待世界的方式,所以作者才喜欢画穿broken a sacred British rule.(最后一段倒数第二句)着衣服的动物。故选C分析:本句是一个主从复合句。hat引导同位语从25B细节理解题。句,解释说明signals的具体内容【解题思路】根据第三段第一句“WhemI was a teenager l译文:你的脸皮需要像犀牛皮一样厚才能无视这些discovered cartoonists and illustrators(插画家)lke你已经打破了神圣的英国规则的信号,Edward Gorey,Sempe,Bosc and others,but most of all I词汇积累:silently ad.默默地,无声地loved the art of Tomi Ungerer..”可知,作者青少年时最喜embarrassed ad,尴尬的欢的是Tomi Ungerer的艺术作品。故选B。whisper v.耳语,低语,小声说26.D细节理解题。D【解题思路】根据最后一段第二句“He worked as acartoonist for the New Yorker all his life and came to【文章大意】本文是一篇议论文。文章主要论述了微笑和成功之间的联系writing and illustrating children's books when he was in32.B细节理解题。his sixties..”可知,Willium Steiy终生都在《纽约客》担任漫画家,他在六十几岁时开始写作和给儿童读物画【解题思路】根据第二段第二句“This is why cosmetic插画。由此可知,Wi出am Steig年老时才致力于儿童(dentist Dr.Omera and other dentists work hardto give their patients the best dental hygiene care,英语答1
绝密大启用前2022届高三新高考考前模拟卷(六)的英语(时间:120分钟满分:150分)注意事项:1.答题前,考生务必将自己的学校、姓名、班级、准考证号填写在答题卡上相应的位置。2.全部答案在答题卡上完成,答在本试卷上无效。3.回答选择题时,选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需都改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案用0.5毫米及以上黑色笔迹签字笔写在答题卡上。舒4.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Where is the No.1 Hospital?的A.On Zhongshan Street.B.Across from a bank.C.At the end of 5th Street.2.What does the man do?A.An artist.B.A cleaner.C.A house painter.3.How does the man feel about the changing weather?A.Puzzled.B.Angry.C.Reasonable.4.What does the boy's new history teacher look like?尝A.She has red hair.B.She is quite short.C.She is tall.5.What is the woman's suggestion for the man?A.Having a good rest.B.Doing more exercise.C.Taking some medicine.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。火6.From whom did the woman know the man's preference?A.The man's brother.B.The man's wife.C.The man's sister.7.What will the man do this weekend?A.Go to the movies.B.Visit his brother.C.Watch a classic movie at home.听第7段材料,回答第8至10题。部8.Where does Emma come from?A.Japan.B.America.C.Britain.【2022届高三新高考考前模拟卷(六)·英语第1页(共8页)】
上期参考答案第1版TOPIC READING①泉州位于福建沿海的狭长原上,尤其在中国的宋朝(960-1279)和元朝(1271-1368)时期是古海上丝纲之路的重要一站,也是世界上最大的港口之②该遗产机大地反映了生运愉和销售相结合的空间结构。它展示了关健的制度、社会和文化因素,这些因素促进公元10到14世纪泉州作为东亚及东南亚贸易网络的海上中心的兴起和繁荣【阅读任务】I.1.Thediscovery ofZhoukoudian.2.some prehistoric humanbones3.the existeuce of a humanspecies4.by rain and exposure tothe air5.Pollution from nearbycement factories6.The protectionZhoukoudiano7.raise public awarenessof the situation8.raise money to repair.itII I which2.Finally3.existence4.sharpened5.was listed6.has become7.to maintain8 why9.from10.cultural第2版Part1I.1.assistance2.awareness3.agreement4.relations5.sharpenedⅡ.1.as2.to3.from4.s05.fromIII.1.of vital imiportance2.in'serious danger3.get involved in4.It has been proven that5.If notPart21.1.monument2.thorough3.advocate474.compromise5.agendaⅡ,l,through2.as3.of4.of5.thatⅢ.l.(should)buy2.(should)be sent3.(should)be finished4.had been5.took6.came7.had known8.had followed9.would have lost10.would beIV.1.as long as2.Whether3.in case4.Wherever5.The momentPart 31.existence2.to3.passed4.supporting5.to maintain6.that/which7.has been selling(下转第2、3版中缝)
S3.A根据前文中的I did have a beautiful day中可得知他祝福的语言让“我”本来很难过的那一天,变得开心起来,make one'sday,“让某人很高兴”。54.B在整个故事最后升华的部分,作者意识到帮助别人不需要付出任何的代价,因此选择B,cost,“付出代价,花费”,involve,.“包含”,add,“添加”,apply,“应用”。55.D根据前文,作者因为归还给老人钱包而获得了老人的祝福,从而让本来难过的一天变得开心起来,作者帮助别人后获得的回报并不是物质的,而是精神上的,所以并不是所有的回报都是物质的。awards,“奖品”,presents,“礼物”,results,“结果”,rewards“回报”。听力原稿:Text 1W:I'm sorry to let you wait so long.This is your order.Please enjoy yourself!M:Er,.Excuse me!Where are the chopsticks'?Text 2W:I'd like to buy some apples.M:All right.The big apples are two dollars each and the smaller ones are one dollar each.W:Ok,give me two big ones,please.Text 3M:Hello,this is Tom Black.Who's that?W:Hello,I'm Mary from Writing course online.I hope you have received the timetable andare satisfied with my schedule.Text 4W:Wake up,Dear.It's time for work.M:No work today!Oh,I feel so tired.I will not get up yet.W:No work?Why?M:It's Sunday.Text 5M:Jenny,what's on?W:Children show smile signs made of vegetables and fruits at kindergarten.M:The World Smile Day is celebrated on May 8th every year.Text 6M:How do you come to the university each day?By bus or car?W:Oh,I always ride my bicycle.I haven't got a car and I don't live far away.第6页(共8页)
carrying a backpack to the office,it might mean hanging headphones or electronic chargersthrough the slot for easy access.Lash tabs once appeared only on backpacks created for adventures in the greatoutdoors,but in recent years it has become an important part on a varlety of backpackstyles.The blog Carryology reports that lash tabs were once a "leather patch that letyou pass a bit of webbing through it to fasten items to your pack".Since then,the tabshave been adapted using many different styles and materials.If your backpack comes without the tabs and now you don't know how you'll livewithout them,you'll be relleved to learn that the styling of lash tabs has become sopopular that you can now purchase your own and attach them to your favourite backpack.The tab can also prove useful for travellers,as you can even thread the laces of shoesthrough the tab to let them hang off your pack,giving you extra space in your checkedluggage or carry-on.31.According to the passage,some backpacks have lash tabs to_A.carry more itemsB.look more beautifulC.show a design featureD.draw people's attention32.From the passage,we can learn that lash tabs_A.are designed only for outdoor adventurersB.have been developed into various stylesC.can be designed by the usersD.are all made of leather33.What is the purpose of the passage?A.To offer comments.B.To give advice.C.To make recommendations.D.To provide information.bWhen senior leaders at toymaker Lego first learned that adults were buying largequantities of their plastic bricks and getting together to build Lego creations of their own,coupling bricks北京市西城区2021-2022学年度第一学期期末试卷高二英语第5页(共5页)
good name.yme Is Franklin G.Takata,but everyone around here calls me"Find-It Frankie.I have a great partner,Munchy.For my fifth实birthday,my parents let me pick him out at the animal shelter.Munchy and I were playing in the yard one Thursday afternoonwhen Mom told us that her diamond ring was missing and she wantedus to find it.Had I known how tricky the case would be,I might havethought twice.But I said then as I'd say today,"There's nothing wecan't find.I promise!"I asked Mom the first question I always ask when something goesmissing:"Where do you last remember seeing it?"“I was in the kitchen baking(烘培)cookies,”Mom answered.“T"Is something missing?"Dad asked as Mom handed me a warmtook off my ring and placed it on the counter.But then your aunt called,cookie.and when I came back from talking to her,the ring was gone!""Hmm.Well,it couldn't have disappeared all by itself,"I said."Munchy,let's go take a closer look."Munchy led the way to thekitchen.There was no sign of the ring on the counter,but tiny paw (prints in the flour(面粉)told me who might have seen it last..“Thecat!"I said."Mr.Jingles must have been playing with the ring andknocked it onto the floor!"On my hands and knees,I looked all over the floor for the ring.No本报采编中心(参考答案见下期;部分解析见《教师用报参考》第5期)KEY CORNER高一英语上学期期末综合复(一写作第二节第一节arrived.Patches provided just that necessary familiar参考答案One possible version:One possible version:Patches got used to her new life at camp verytouch,like the smell of grandma's cookies or theI certainly agree that all students should studyscience at school.It's a subject that is veryquickly.Rather than the campers frightening her,shefeel of a warm blanket on a cold autumn night.She1-5 BCBCB6-10ADCAC 11-15 BABACwelcomed the chance to be petted at every turn.made them feel all right.More importantly,theimportant in our world today.However,I don'tcampers learned about responsibility from Patches.16-20 DFCEG21-25 DBCAC 26-30ABACBBesides,she liked the many different activities thatthink all students should keep studying science untilthe camp offered,from attending arts and craftswhich in turn gave them a truer sense of belonging.31-35 DADCCthey're at least 18.For students who are intoclasses to resting on the beach.Patches loved thescience,its a very fascinating subject.They will36.was established37.whichchildren,and they loved her,too.Soon she was verywant to learn it and probably be good at it.However,popular at camp.本报配有知识汇总、38.a39.its40.openingstudents who show no interest in science may find itThe influence Patches hud upon the children微课、资料包及拓展应用41.bigger42.programs43.doesvery challenging and get very frustrated with it.Thiswas certainly great.Many of them had never beenmeans they will perform badly in class.So,how让你学耗时少away from their families for a long time.They were44.to reach45.aslong should students study science?It depends英语知识掌握好strange to the quiet and open spaces when they first微信扫描二维鹤获取鉴霜●报杜地址;山西省太原市晋阳街202号英语周报社●邮编:030006●电话:0351-7773933●印刷:山西省教育学院印刷厂太原市黄陵西巷3号。订阅:本报发行部●订阅热线:0351-733565。广告经营许可证号:晋上商子字1010000●排版:本报激光鼠推中心
3.期望和祝福。stove burer to heat up the frying pan.Everything was going smoothly until Jeff started frying the bread.The pan was too hot and注意:the bread tumed black within seconds.Jena threw the burnt piece into the sink and put in the other si of bread.This time,she1.写作词数应为80左右;turned down the fire so it cooked nicely2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Then Jeff noticed steam shooting out of the pot and the lid starting to shake.The nextminute,the porridge boiled over and putYouth and Meout the fire.Jenna panicked.Thankfully,calm and tured off the gas quickly.But the stove wasa mess now Jenna toldJeff to clean itupsothey rest of the porridge.ButJeff's hand touched the hot buer and he gave acryof pain.Jenna made him put his hand in cold water.Then she caught the smell of burning.Oh dear!The piece of bread in the panhad turned black as well.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。As the twins looked around them in disappointment,their father appeared.The twins carried the breakfast upstairs and woke their mother up.第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A MOTHER'S DAY SURPRISEThe twins were filled with excitement as they thought of the surprise they were planning for Mother's Day.How pleased andproud Mother would be when they brought her breakfast in bed.They planned to make French toast and chicken porridge.They hadwatched their mother in the kitchen.There was nothing to it.Jenna and Jeff knew exactly what to do.The big day came at last.The alarm rang at6am.The pair went down the stairs quietly to the kitchen.They decided to boilthe porridge first.They put some riceintoa pot of water and left it to boil while they made the French toast.Jeff broke two eggsinto a plate and added in some milk.Jenna found the bread and put two slices into the egg mixture.NextJeftued on the second2021年新高考全国I英语卷2021年新高考全国I英语卷52)
速度分别为那么速度最竖段2八年级(S)第21期2022~2023)(精定A语法在线相等时间C.跑的过22P她加速条件Y)从真入完入它价4【专练台】>可知从方框中选择合适的单词,并用其适当people do sor
精准备考2024届普通高等学校招生全国统一考试可疏▣青桐鸣高二联考可2锅英语成绩查询全卷满分150分,考试时间120分钟。查看答题卡注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、班级、考场号、座位号、考生号填写在答题卡上。2.回答选择题时,选出每小题的答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如小需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。03.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A.£19.15.B.£9.18.C.£9.15.答案是C。1.What is the man doing?A.Booking a room.B.Asking for a room service.C.Confirming a flight.2.Why did the woman go to New York?A.To study.B.To do some shopping.C.To start a new job.茶3.Where does the conversation probably take place?A.In a supermarket.B.In a restaurant.C.At home.4.What does the woman advise the man to do?A.Take some medicine.B.Watch TV.C.Take a walk.5.Why is the woman late?A.She got stuck in trafficB.She had to attend a meeting.C.She forgot the date.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Why does the man make the call?A.To make an appointment.B.To reschedule an appointment.C.To cancel an appointment.7.When will the network probably be set up at the man's house?A.On Tuesday morning.B.On Thursday morning.C.On Wednesday afternoon.英语试题第1页(共8页)
2022-2023年高考桂柳综合模拟金卷英语(四)参考答案第一部分1-5.CACAC 6-10.BAACA11-15.CBABA 16-20.CACAB听力部分原稿(Text1)W:Jack,could you help me wash the clothes or dry the dishes?Which would you prefer?M:Well,why don't I water the plants instead?(Text2)M:Lisa,what's on your mind?You look worried.W:Well,my boss gave me two projects to do.Now the deadlines are near,and I haven't finished eitherof them.(Text3)M:I can see the leading cyclists coming towards me now.They look extremely hot and tired.W:It's hard work cycling in these mountains although the snow has stopped.But the cloudy sky meansweather conditions here today are perfect for racing.(Text 4)W:And wow!That fan looks like a rainbow!When did you buy that?M:When I was working in a castle.The building was six hundred years old!You could buy all kinds ofthings there.I might give it to your grandmother.(Text5)M:My dad started a new job today.W:Did he,Rob?What's he doing?Is he still a taxi driver?M:He's given that up for the moment.He didn't want to work such long hours.He's got a job in a garageas a mechanic.W:Oh,my dad works with cars too-he sells them.(Text 6)M:Hello,ma'am.What would you like to know?W:I have a box of homemade candies,and I want to send it to my sister.Do you have any specialrules about delivering food?M:No,not in this case,ma'am.If you were sending fruits and vegetables,they would have to be packedspecially.But there are no rules about sending candies.W:Great!Can you make sure that it will arrive in California by her birthday on Saturday?It's only fourdays away.M:No problem,ma'am(Text7)M:Hi,I'd like to buy this computer,the X-K Opus.I read the reviews and it seems like it will be a goodfit for me.W:Actually,that is just the display model.The X-K Opus was sold out.The sale lasted for one week.However,we have a lot of similar models in that price range to choose from,like the X-H Opus and X-R英语(四)答案第1页共6页
wrong again.With the help of the woman's directions.Noelfinally reached his destination."Without her help.Iwouldn't have made it."He was so thankful to the woman.who was just a total stranger to him.【情节分析】故事以人物为线索展开,讲述了28岁的No!从冰岛凯夫拉克国称机场前往首都富克狼维克,但不知怎么回事导航系统把他带到了一个偏远的地方。他递路了,但文只党跟着导航继续前进。【写作指导】1.段落线写:①根据第一段首句“导航的尽头是一个小镇上的一座蓝色的小房子”可知,下文可端写Noel到达房子后发生的事情,并且知道了自己为什么会来到这么运的地方。②根据第二段首句“那个女人加道发生了什么事后,主动提出帮助他”可知,下文可描写女士是如何帮助ol的.2.续写线索:来到小房子—一发现女士—一知道为什。一女士提供帮助一安全到达目的地—一感激3.词江激活行为类①回答:answer/.reply/respond②道:hand/deliver③弄清楚,明自:figure out/.understand④读定做装事:decide to do/be determined to do/makeup one's mind to do情蜡类感激的:grateful/thankful【点睛】[高分句型l]She smiled as he stammered about hishotel】and handed her his reservation,(运用了as引导的时间状语从句)[高分句型2]Noel quickly figured out what happened:the address was wrong with an extra"r”init.(运用了what引导的实语从句》[高分句型3]He was so thankful to the woman,wh小owas just a total stranger to him.(运用了who引导的非限制憧定语从句)】
cshe win come to help you as soon as possible.6.It's said that the man over there is very0,据报道,有超过1.25亿人收看了那场惊人的the fall of the empire can be traced across a much比赛。(tune in)longer perlod of time.Recent research suggests口家养that (7)自主学so you had better stay away fromother factors contributed tothe fall of the empire before the (8)Sentence structurearrived,such as over-population of itscities climatechange and some economic reasons.黄长教师30时间家长放高能句式课阿十大智能系I.分析所给句子中划线部分的结构,并根据汉语意思进行仿写。1.So incredible was their skill that many of their4.I was amazed by Chinese kung fu,of course-can't go with you.实线系buildings survived earthquakes and remainedeveryone loves kung fu,don't they'?(选择性3.A:Actually,my mother is a swimming instructorstanding over hundreds of years.(选择性必修必修4-P32)while my father is a tennis coach.Both of them你长大后想成为一名老师,是吗?were excellent athletes when they were young.写作智3-P23)批改B:Wow,that's great.(3)这幅画如此生动所以吸引了许多不同年龄(难怪你在运动方面有如此惊人的天隙)的参观者。4.A:Eason,I heard that you have a passion for5.How wrong they had been!(选择性必修4P63)poetry.So who is your favourite poet?这部电影多么有趣啊!我想再看一遍。B:Well,my favourite poet is Tao Yuanming.2.We have no choice but to embrace it and regulate(4)it.(选择性必修3-P39)(他是中国最著名的诗人之一)Ⅱ.根据语境及括号内的汉语提示补全对话。5.A:Mr Brown,do I need to find a translator for昨天我的父母都不在家,所以我别无选择只1.A:What do you think of your English teacheryou when you come to China next week?能自己做饭。Miss Li?B:No,you needn't.I have been leaming ChineseB:I think she is a very good teacher.Youfor two years,(5)know,I was not good at English before,(所以我觉得我跟你们用汉语交流没有问欢迎登服诗3.On leaving high school,he joined a localand (1)题)选译地区学收Kansas newspaper as a trainee reporter.(选择(是她经常鼓励我,告诉我不要放弃)6.A:What are you going to buy with the money性必修4-P2)2.A:What a nice day!Would you like to gothat you won?学较:励志学一到北京,我就买了一个生日蛋糕并去拜访shopping with me this afternoon?B:Well,I'm not sure.(6)了孙教授。B:I'd love to.(2)(但(我要么给我父亲买一个相机,要么给我是有这么多作业要做),I'm afraid that I的母亲买一部手机)字生体验用户如需助可点第13期A2版Keys:(One possible version,客观题除5.continued to语法进阶外)III.1.investigations;buried 2.canal;expansionI.1-6 ebfacd高频词汇3.civilisations;astronomy.1、a2.about/forI.1.ruins2.abandon高能句式3.him4.communicating5.what6.immediately3.dismissed4.notableI.1.on top of a birthday cake7.tired8.sharedII.I.is equivalent to2.beyond the reach of2.On top of looking after his sick grandmotherII.it is very dangerous to leave the machine running9.views10.to raise3.correspond to4.think twice本版内容均由Cathy提供(特别提示:参考答案见下期A2版)
少的一个原因。29.C。理解词汇。根据划线词后的Millions of waterfowl were killed和Millions of acres ofwetlands were dried可知,划线词所在句意为“不幸的是,探险者和后来的定居者只用了几十年的时间就毁掉了很大一部分资源”,由此可推断划线词意为“毁坏”。30.D。推断。根据最后一段中的About98 cents of every duck stamp dollar goes directly into theMigratory Bird Conservation Fund to purchase wetlands and wildlife habitat Since 1934.betterthan half a billion dollars has gone into that Fund to purchase more than 5 million acres of habitat可推知,鸭票帮政府筹到资金,用于购买湿地和野生动物栖息地。31.A。理解主旨要义。本文主要介绍了美国联邦的鸭票产生的背景及其社会影响,故A项作标题最佳。B篇本文是说明文。文章主要介绍了海狸鼠皮毛的回归。28.A。推断。根据第一段中的ecologists and fashion enthusiasts are trying to bring back themarket for fur made from nutria以及第二段内容可推知,在新奥尔良和布鲁克林举办时装秀的目的是推广无罪恶感的海狸鼠皮毛。29.A。理解具体信息。根据第二段中的unless you understand that the nutria are destroying vastwetlands every year和第四段中的The ecosystem down there can't handle this non-nativespecies.It's destroying the environment可知,科学家关注海狸鼠是因为它们对环境造成了极大的破坏。30.D。理解词汇。根据划线词后的the cat-sized animals multiplied1 ike crazy再结合划线词前的The fur trade kept nutria in check及but可知,collapsed的含义和multiplied相反,表示“崩溃”之意。3l.B。推断。根据最后一段中的Model Paige Morgan says,.“To give people a guilt-free optionthat they can wear without someone throwing paint on them -I think that's going to be amassive thing,at least here in New York.”可知,Morgan认为在纽约穿皮草是一件冒险的事情。人与自然一一环境保护(三)参考答案I.24-27 DBDAIⅡ.21-25 CACDA26-30 BBDCB31-35 CABDD解析I本文是新闻报道。文章讨论了电影拍摄中使用真实动物演员的问题24.D。理解具体信息。根据第一段中的a group of excited animal activists gathered onHollywood Boulevard...arrived with a sign praising the filmmakers:"Thanks for not using realps!”可知,这些动物保护人士聚集到好莱坞大道是为了向《猩球崛起》的制作人员表达谢意。25.B。理解主旨要义。根据第二段的主题句The creative team behind“Apes”usedmotion-capture technology to create digitalized animals可知,本段主要介绍了《猩球崛起》团队运用高科技制作数字化动物。B项The creation of digitalized apes是原文信息createdigitalized animals的另一种表达方式。26.D。理解词汇。划线词所在句中的monitors和is keeping tabs on构成近义关系,故keepingtabs on意为“监视”。27.A。推断。题千中的animal actors指的是最后一段中的the animals on set in the studio,根
3.A。理解主旨要义。第四段首先指出Gay不仅可以在家庭和办公室里完成任务,也可以很容易地在工厂、商店和医院里工作,随后指出它可以适应不同的环境,还可以利用AI技术绕过障碍物完成任务。由此可知,本段主要介绍Gy不仅功能强大且用途广泛。4.B。推断。最后一段指出目前有9个机器人(Gy)被用于医疗机构和酒店,但这仅仅是个开始,该公司(Unlimited Robotics)已经计划到2023年底将机器人的使用数量增加到500个。由此可推知,Gary的未来前景比较乐观。
知,一旦你的睡眠时间开始低于6小时,就会开始积累大量的睡眠债,这会损害学生的健康和学惯,从而危害全局。故此处“impair'”的含义是:损害。35.【答案D【解析】细节理解题。根据最后一段最后一句话“Most surprising to me was that no matter what we did tomake the effect go away,it persisted..”可知,“最令我惊讶的是,无论我们采取什么措施来消除这种影响,它都会持续存在”。故选D。【文章大意】本文是一篇说明文。文章告诉我们几条建议关于如何活在当下。36.【答案】F【解析】本段的首句是:改变常规。F项:你可能没有活在当下,因为你自己的生活太一成不变了。F项符合语境。37.【答案B【解析】根据此空后一句“If no classes are available”的提示可知答案。38.【答案C【解析】根据此空前一句“the extra time'”的提示以及本段首句“Be grateful for breaks'”的提示可知答案。39.【答案】A【解析】此空选首句。根据本段的主要内容可知此空选A。40.【答案】G【解析】根据关键词“smile”可知此空选G。【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了一名12岁的男孩连续两年为100多名寄养儿童购买圣诞礼物的故事。41.【答案】A【解析】考查动词短语。乔纳森·维尔纳(Jonathan Werner)表示,在听到父亲关于他自己的寄养经历后,他受到了启发,决定开展慈善项目。42.【答案】B【解析】考查名词。根据下文“Based upon stories that I have from him”的提示可知答案。43.【答案】D【解析】考查名词。今年,138名儿童将获得乔纳森为他们挑选的基本必需品和个人最喜欢的东西。44.【答案C【解析】考查动词。根据下文“He chose the items'”的提示可知答案。45.【答案】C【解析】考查名词。他根据当地社会工作者与他分享的清单,通过多次商店购物选择商品。46.【答案】B【解析】考查动词。乔纳森说,他总共买了约600份礼物,总计约11300美元。total此处是动词,意思是:总计达。47.【答案】A【解析】考查动词。为了赚钱购买这些礼物,他向当地社区成员出售爆米花。48.【答案】D【解析】考查动词。今年,他赚的钱超出他的预期。49.【答案】B【解析】考查动词短语。但在整个过程中,乔纳森表示,能回馈(社会),他很高兴。50.【答案】D【解析】考查动词。根据下文“I've learned”的提示可知答案。51.【答案】A【解析】考查名词。根据上文“his charity project”的提示可知答案。52.【答案C【解析】考查名词。“我”学会了资金管理。53.【答案】D【解析】考查形容词。根据上文“Jonathan said he's simply happy to'”的提示可知,帮助那些孩子也让“我”很高兴。英语答案第2页(共6页)
D.It's aBlue.be59.What color are Bunny's shoes?sle60.What does Bunny think of going sledding alone?B.Orange.A.Green.It's relaxing.A.It's cool.B.It's boring.Squirrel goes sledding aloneFrom the end of the story we know thatB.squirel goes sledding with Buny61.0.C.Bunny goes skating with SquirrelA.Bunny gets a new sledMaking friends is important.What does the story want to tell us?Never play in the snow alone.Do you know Chimelong Satas Park长原生动物园)"dineren fom other2ooSbecause you can take a car to warch aninait cool to see a scary lion just standing62.A.Always help others.D.Sharing can bring fun.ople can see many rare animals therevtal know,koalas are Australia's symbolkoals te prkCenter there re ten oute pandasoushyotf people vhh in the pak te wue130 whe心hrThere are also many interesting things to do people can watch animal shows (tigers,elephantand lions).All the shows are quite great.Wher ren people go if they want to eat?There is a foom:0 pm.Goand have fun nt!street and people can taste nice food there.63.Why do people like to go to Chimelong Safari Park?A.Because they can see scary lions there.B.Because there are many rare animals in it.Because they can see different animals there.Because they can take a car to watch animals.mnahoD.0空单B.Elephants and cats.Giraffes and lions.D.Pandas and kolas.B65onsthe park open a day?D.For 9 hoursA.For 7.5 hours.B.For 8 hours.C.For 8.5 hours.66.What's the best title for this text?A.A Trip to Chimelong Safari ParkB.Nice Food in Chimelong Safari ParkC.Learning about Chimelong Safari ParkD.Animal Shows in Chimelong Safari ParkJane is having a violin lesson with her teacher,Mr Green.“Jane,your recital(独奏会)isonDDecember 10th,"says Mr Green."Practice every day for 45 minutes,and I think you'll be ready."Every day after school,Jane goes to her friend Linda's house.They play computer games fortwo hours.When Jane gets home,it's often late.She doesn't practice her violin every often.On December 1st,Mr Green listens to Jane play.He looks anxious.He tells Jane she is notready for the recital."Did you practice every day for 45 minutes?"he asks.“Well,not every day,”says Jane.“You need to practice more,”says Mr Green.Tom,Jane's cousin,calls her that night."Are you ready for your recital?"he asks.“o,I'm not..I still need to practice,”says Jane.Then Jane practices for an hour each day.At the recital,she plays so well.Her parents andbig brother are proud of her and so is Mr Green.Jane thanks him for telling her to practice.Shelears that she has to work hard at something to be really good at it.67.Mr Green asks Jane to practice forevery day at firstA,30 minutesB.35 minutesC.40 minutesD.45 minutes68.What does the underlined word "anxious"in this text mean in Chinese?A担忧的B.激动的C.勇敢的D.虚弱的6What does Jane learn in the end?A.Never be proud.B.Computer games are fun.C.Working hard is important.D.Teachers are always right.七年级英语第七次第5页
保密★开考前贵阳市2024届高三年级摸底考试试卷英语2023年8月本试卷分选择题和非选择题两部分。满分150分。考试用时120分钟。注意事项:1答卷前,考生务必将自己的姓名、报名号填写在答题卡上,2回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号,回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Where did the man get the book?A.From the school library.B.From his grandmother.C.From the woman.2.Which country do the speakers probably live in?A.China.B.The U.K.C.The U.S.3.Why does the woman want to change her booking?A.To prepare for a meeting.B.To go home earlier.C.To attend a party.4.Why didn't the man go to the dining room at lunchtime?A.He had to see a doctor.B.He needed to have a rest.C.He had lunch out with his daughter.5.What are the speakers mainly talking about?A.When to do exerciseB.How to start a day.C.Where to meet friends.英语试卷第1页(共10页)
【跟踪练】1.in China2.friends3.last name4.telephone number5.middle school语法点击I.1.She2.you;I3.I;We4.It5.His;HeII.1-3 BBC写作一招鲜Hello,everyone!My name is Wang Kai.Kai is my first name and Wang is my last name.My English name is Lucas.I'm a Chinese boy and I'm 13 years old.My telephone number is625-0329.I like blue best.I like drawing and playing basketball.Do you want to be myfriend?第2期B3版Keys:(One possible version客观题除外)随堂练Section A(1a-2d)I.1.name2.your 3.too 4.meet5.andII.1.Her2.not 3.nice 4.he5.YesIII.1-5 DBAECSection A (Grammar Focus-3c)I.1.are2.his3.Her4.your5.is6.herII.1.What is your2.Is she3.Are you4.No:he isn't5.His name is6.is not7.Yes;I amIII.1.name 2.my3.His4.too5.her 6.color7.redSection B(1a-2c)I.1.nine2.five 3.three4.sevenII.1.in China2.last name2/3
不是干扰项C,逻辑不能是:她强调的关于做决定的重点是风险,她的本意是,关于做决定不能confused,.而是要informed(明智),目的避开后面的risks风险。故答案选D.10.D.she began an internship in the summer of her sophomore year.After trying five differentcompanies and units including iQiyi,Tencent and traditional media she decided to undertakepostgraduate study..她在大二的夏天开始实。在尝试了包括爱奇艺、腾讯和传统媒体在内的五家不同的公司和部门后,她决定进行研究生学。故答案选D11.C."there is still much to experience and explore before settling on a specific career path.""Withthis in mind,,she valued taking the time to gain more exposure and try different areas'”在确定一条特定的职业道路之前,还有很多东西需要经验和探索。考虑到这一点,她重视花时间获得更多的曝光,并尝试不同的领域。与C项The value of taking time to explore different areas before settling on a career path.符合。故答案选C.D篇:12.D13.B14.C15.C答案与解析:l2.D细节理解题由第二段第一行“women are more likely to work in industries that are highlybe influenced by automation'”女性更有可能可能在高度受自动化影响的行业工作,以及未尾"Concequently,women employed in these industries face a higher risk of job displacement.",些行业就业的妇女面临着更高的失业风险。故选D。l3.B推理判断题由第三段第一行“Secondly,.gender biases in AI algorithms can worsen thesituation for women.AI systems are trained on historical data,which may reflect existing genderbiases in hiring and promotion practices.This can result in biases decision-making duringrecruitment and performance evaluations putting women at a disadvantage in the workplace.",人工智能算法重的性别偏见会使女性的处境恶化。人工智能系统是根据历史数据进行训练的,这些数据可能反映了雇佣和晋升实践中存在的性别偏见。这可能导致在招聘和业绩评估过程中作出有偏见的决策,使妇女在工作场所中处于不利地位。可知生成型人工智能对美国职场女性的潜在影响是负面(negative)的,故选B。l3.B细节理解题This involves increasing the representationof women in AI--related fields andensuring diverse perspectives are considered during the design and testing phases.Additionally,companies should actively work towards eliminating gender biases in AI algorithms and regularlyassess their impact on different demographic groups.这涉及增加妇女在人工智能相关领域的代表并确保在设计和测试阶段考虑到不同的观点。此外,企业应积极致力于消除人工智能算法中的性别偏见,并定期评估其对不同人口群体的影响。这里提到了对女性负面影响的解决策略,对比选项,A.在人工智能开发团队中增加性别比例。没有具体说明增加女性比例B.在人工智能相关领域为女性提供有针对性的培训和计划并给他们更多机会。C.鼓励妇女从事非自动化行业的职业。D.为在人工智能计划中优先考虑性别多样性的公司提供财务支持。文中没有提到财务支持。B选项符合,故选B。l4.C细节理解题由第六段第四行To mitigate these effects,it's essential to prioritize diversityand inclusion in AI development and address gender biases in algorithms..”为了减轻这些影响,必须在人工智能开发中优先考虑多样性和包容性,并解决算法中的性别偏见。联系上下文可知降低性别不等永久化的有偏见的算法的风险很重要,C选项符合,故选C。15.C主旨大意题文章解释了妇女在A智能算法的影响下失业率较高的原因,以及第四段第2
第15期B1版Keys(One possible version客观题除外):课本链接1.Wednesday2.my friend 3.flowers4.lunch5.Mom's cat阅读策略1.C2.B第l5期B2版Keys:(One possible version)词语点将台【运用】I.1.Why do you always carry an umbrella with you?2.Could you please bring me some fruit?3.My father likes watching football matches on TV.4.I don't think this hat matches your white shirt.IⅡ.1.cary;to2.costs 500 yuan3.costs me知识“串联”练一:1.一个一元2.等一下3.服装店4.花店5.鞋店6.玩具店7.体育用品店8.down the street9.go shopping10.come with me11.need to do sth12.be interested in13.collect stamps14.take a look15.last year16.different kinds of17.be different from练二:1.down the street2.goes shopping3.come with me4.needs to face5.is:interested in6.collecting old stamps7.take a look8.different kinds of9.different from10.toy shop11.Five yuan each12.flower shops练三:1.You can buy a toy car for Mike as a birthday gift2.Here is a map of our school.3.The children would like to play a game in the playground.第l5期B3版Keys:(One possible version客观题除外)随堂练Section AI.1.wallet2.money3.carry4.hates5.Maybe6.stamps7.sureII.1.bookshop2.gift shop3.clothes shop4.toy shop5.shoe shop6.sports shop7.flower shop8.supermarketIII.1.go shopping 2.Come with me 3.mall down4.to help5.interested in collecting6.is coming;carryIV.1.Do;any2.I'd like3.What does4.hate listening5.You're welcomeV.1-5 CEDBASection BI.1.pink2.costs3.shopkeeper4.cheap5.matches

