首页 猜题密卷答案
  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2022/4/11高分说Unit5单元综合能力练题一、1-5 DDBCC6-10 DBCAD11-15 CABDC二、16-20 ACBCA21-25ABDBD八年级Unit5活页练第1-4版高分说三、第一节26-30 CBDBB31-35 CACDA36-40 BCACA第二节41-45 CEABD八年级Unit5活页练第1-4版63

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    202213/23高分说horse.As for me,I have a passion for dogs.Theyare faithful to people and they can do manythings for us,such as saving people's lives aslifeguards,leading the way for blind people asguide dogs and so on.七年级Units1-4活页练第1-4版高分说ngtishWeekly关语周极八年级牛津第42期参考答案68

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    data is used,or how it might be used in the future.软毛合格32.How does these tracking apps gain popularity among parents?A.By taking advantage of parents'belief in location tracking.第三GB30003B.By sharing private information with parents.第C.By making themselves as important parenting tools.D.By informing parents of potential risks.and33.Which is consistent with Livingstone's opinion?A.Parent's adoption of these apps is unreasonable.hit thB.These apps play a vital role in the dangerous world.C.Parent-child relationship can be influenced by these appsareaD.These apps lead to mutual disbelief between parents and children.car34.What's Livingstone's suggestion on these tracking apps?4A.The collected information shouldn't be shared.B.How the collected data is and will be used should be made clear.agaC.Parents should figure out how the collected data is used."ItD.Children's preferences need to be considered.jou35.Which is the best title for the text?extrA.Privacy versus Safety.B.Popularity of Tracking Apps.C.Parents'Adoption of Tracking Apps.41,D.Some Concern about Tracking Apps.42第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项,44Essential Strategies to Help You Become an Outstanding StudentThough highly effective teaching is important,it is not the sole responsibility of the teacher to ensure that students46are performing well.After all,teachers cannot ultimately control how much effort students are putting forth.Teachers47are there to guide,not force.Students must come prepared to absorb knowledge.36Ask questionsThis could not get any simpler.If you do not understand something,ask the teacher for help.37.Don't ever begafraid or embarrassed to ask a question,this is how you learn.Chances are,several other students have the same0question.5138The best students go above and beyond,often doing more than the minimum.If the teacher assigns 20 problems,5they do 25.They eagerly seek out learning opportunities and are excited to leam.Try doing extra research about ideasthat interest you,finding your own ways to practice,and asking the teacher for extra credit opportunities to become a5better student.第Establish a routineRoutines are things you do consistently every day.When you establish a routine,you are always aware that certaintasks need to be done in that day.39,and helps your day to be well ordered.After all,routines are all aboutsaving time,managing expectations,and making behavior choices easy.Follow directions40,while not doing so leads to mistakes and poor grades.Always listen carefully and take thorough noteswhen a teacher is giving instructions and explaining something,especially new material.Read written directions at leasttwo times and ask for clarification if you still don't get it.A.It helps you concentrate on your important dutiesB.Obeying instructions is an essential aspect of being a good studentC.That's exactly what a teacher is all aboutD.Solve 25 problems every dayTo he anen

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2021一2022学年《名校名师》高考模拟(湖北卷)听第高三英语8.W注意事项:满分:150分考试时间:120分钟9.】答题前,考生先将白己的姓名、准考证号码填写清楚,将条形码准确粘贴在条形码区域内。?选择题必须使用2B铅笔填涂,非选择题必须使用05毫米黑色签字笔书写,字体工整笔迹清晰3洁按题号顺序在各感答题区城内作答,超出答瑟区域书写的答案无效:在草稿纸、试题卷上答题无效。04保持答题卡卡面清洁,不要折叠,不要弄破、弄敏,不准使用涂改液、修正带、刮纸刀。5.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。听第一部分听力(共两节,满分30分)11做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7,5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Why is the woman sad?A.Tom will miss the holiday.B.Tom will take back his carC.Tom will leave for college.2.How does the woman feel now?A.Surprised.B.WorriedC.Confident.3.What is the woman going to do?A.Look for the key.B.Order a taxi.C.Catch a plane.4.Where does the conversation probably take place?A.In the market.B.In the office.C.In a store.5.What does the girl mean?A.Her parents often make fun of her.B.Her parents like music from the 1920's.C.Her parents want her to choose pop music.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍听第6段材料,回答第6、7题。6.What's wrong with the man?A.He has his arm hurt.B.He has no ability to workC.He can't afford the treatment.7.What is the probable relationship between the speakers?A.Doctor and patientB.Customer and salesman.C.Manager and employee.2021一2022学年《名校名师》高考模拟(湖北卷)·高三英语第1页(共8页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    复印时请沿此处对折10.A。推理判断题。根据第四段的Our studyI7.C。选项C中的them指的是上句中的many的青少年可以在SLAPD上提供建议(advice))measured speed of learning among grey squirrels and,different words and phrases。这些单词和词组将会很客31.C。失去父母的青少年在SLAPD上分享(harein line with these previous mammal studies,suggests易加入你的词汇表中。他们在其他地方不方便交流的情感that strong lateralization is linked to poor cognitive18.D。空格处与上句构成转折。听音乐这32.A。根据how SLAPD has helped other kids andperformance和第五段可知,在这个实验中,有强烈个建议我们经常听到,但作者强调的是积极地去teens可知,Genevieve对SLAPD能够帮助其他青少年的向侧性的松鼠会表现出很弱的认知能力。听,接下来作者给出了如何积极地听音乐的具体做感到骄傲(proud of)。1山.B。推理判断题。根据最后一段可知,对于向法。33.B。根据第29空后的She founded an online侧性和人类大脑认知表现的关系,Dr Leaveri认为还19.B。空格处为该段的中心句。根据该段中多次community called SLAP'D可知,但是创建(creating)网有许多研究工作要做,没有表明自己的观,点。提到的reading及read可推知这个建议是关于阅读对语站也帮助了Genevieve。D言学的帮助,同时要注意选择与自己语言水相当34.C。根据空前的She learned that setting a goal本文的语篇类型是说明文,主题语境为人与社会的书。can help one feel better可知,目标(purpose)能帮助人之历史、社会与文化。如今,性格测试变得越来越20.G。G项中的n this way指的是在阅读时可以们关注未来,而不是为过去感到难过。火。然而,这类测试由于存在很多缺陷,实际上是无去听配套的有声读物,这样你可以同时提高你的听力35.D。根据Genevieve)所说的话可知,她现在觉法褐示出性格的真相的。技能。得即便爸爸不在身边,她也可以过得很好(gIea0)12.C。细节理解题。根据第一段可知,本段主要语言运用第二节介绍了MBT这种性格测试在全球的流行普及。第一节本文的语篇类型是说明文,主题语境为人与社会13.D。推理判断题。作者先是在文章第二段提本文的语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之科学与技术。当人们觉得飞行汽车还只是科幻电影到所有性格测试都没能真正揭示性格的真相,紧接之生活与学。本文记叙了一位小女孩在失去父亲后里的产物时,一家汽车公司已经悄悄地完成了首次试着在第三段讲到,每一种性格测试都是基于一套不如何找到继续好好生活的动力。飞。同的指标来定义性格的。作者通过举例说明性格测2l.D。根据he jumped into the water to save them36.have watched.。“for+一段时间”作状语时,谓试的问题有一部分在于各种性格测试的构建方式不可知,Genevieve的爸爸Don当时看见两个孩子在水里语动词常用现在完成时。一致。挣扎(struggling)。37.a。这里意思是“一次真实的汽车飞行”,故填14.B。词义猜测题。根据第四段画线词后面的22.B。根据after saving the kids,,Don drowned可a。两句话可知,人们会下意识地以取悦他人为目标。当知,不幸的是(Unluckily),Don溺水身亡了。38.to complete。take some time to do sth.是常见我们被要求表示同意或不同意时,我们会表现出一种23.A。根据上文可知,Genevievet的爸爸因为救搭配,意思是“花时间做某事”。偏见,我们往往会按照我们认为提出问题的人或机构人溺水身亡了,所以她很伤心heartbroken)。39.reality。空格中所填单词在句中作介词into的希望我们回答的方式去回答问题。这样就会使得客观24.C。根据第25空后的The girls got to be friends宾语,且前面有a修饰,故填real的名词形式的自我评估变得很难。因此,画线词在此处相当于可知,Genevieve的妈妈把她介绍(introduced)给了另40.landing。after为介词,其后接V-ing形式作宾0ugh,意为“国难的”。外一个小女孩。语。15.A。主旨大意题。综合全文可知,本文主要介25.D。根据第26空后的she had lost her mother可41.into。transform.into.是固定短语,意思绍了性格测试由于存在诸多缺陷,实际上是无法揭示知,那位女孩的妈妈去世(dead了。是“把…变成”。出性格的真相的。由此可知答案。26.A。知道小女孩失去了妈妈但依然好好生活,第二节42.d血ove。这里说的是过去发生的事,故用一般这鼓舞了(encouraged)Genevieve。过去时。本文的语篇类型是说明文,主题语境为人与自我。27.D。根据上文Genevieve从那位女孩那里得到利用有趣的方式将语言学融入到日常生活中能够帮启发和鼓舞可知,她由此意识到(realized其他的小孩43.enjoyable。空格中所填单词前面有vey修饰,助我们学语言。作者在文中就此给出三点建议。也有可能会从邂逅(encountering)丧失父母一方的同龄故填enjoy的形容词形式。16F。空格处为总括句,结合上句并简要分析下人那里受益44.currently。该空修饰谓语动词,故填提示词的列三点建议可推知,这三点建议是关于如何在日常生副词形式。28.C。参考上题解析。活中学新语言的有趣方式。F项中的enjoyable和in29.B。Genevieve将这个想法(仙ought)转化为行动。4S.which。关系代词which指代先行词AirCariyfe与上句中的fun和accessible对应。30.A。根据encourage each other可知,失去父母Prototype2,引导非限制性定语从句,并在从句中售主语。

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    金太阳AB创新卷·英语教学材料,回答第11至13题。记考情分折单元卷(十六)英语8 Units35(60分钟100分)高考对接点考查动词时态、过去分词courseyreduce exam anxiety.单元疑难点动词时态、过去分词She had walk outside题序案A5BA题序17BBA18910111213TAHave good sleep.1920B14案C21232425C B CCTake walk after suppeCo the Student Health ServiceBB26272829303A第一部分听力(共两节,满分30分)9段材料,回答第14至17题。A B C A Dghas Louise been working at the center?第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)AAbout six months.B.About one yearC.About two years.听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A.B.C三个选项中选出最佳选项,并标在这B.Excited.C.Confident.位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读A Nervous.1.What was the man doing when the phone rang?most about working with children?A.Taking a shower.一小题。每段对话仅读一遍。A Seeing them have a lot of fun.2.How long can the woman keep the book?B.Cleaning the floorBThinking of new things for them to do.C.DoingC.Helping the essable ones achieve more.A.One week.B.Two weeks.Wht does Louise sayabout working at night?3.How does the man think of the restaurant they went to last time?C.Three weeks.A.It's unfair for her to do it.B.It's something that she enjoys.C.It's a necessary part of the job.A.It's nice.所第10段材料,回答第18至20题。B.It's expensive.4.What does the woman mean about Jack?C.It's new.When did George first dreamof?B.In middle school.C.In elementary schoolA.In high school.A.He is selfish.B He is helpful5.What will the speakers probably do next?C.He is troublesome19.Why did George go to Stanford?A.His grades weren't good enough.A.Continue working.B.Have a rest.C.Order some boxeHe wanted to be closer to Silicon Valley.第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22.5分)C.He knew he would feel comfortable there.听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最桂选项彬20 What hmppened seven George graduated from niversity?C.He started his own company.在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出:端A.He met his future wife.B.He took ajob at Apple.试题答案作答时间。每段对话或独白读两遍1~5 ABBAB 6~10 BAABC 11-15 CBCCA 16~20 CCBBC听第6段材料,回答第6、7题。6.Why was the man worried?听力部分录音材料A.He lost his wallet.B.His mother has been ill.C.He was fined for speeding(Tert 1)7.What will the man have to do in the end?W,Why is the floor so wet?A.Pay the fine.B Repair his car.C.Go to the hospitalMNo sooner had I gouteninto the shower than the phone rang.听第7段材料,回答第8至10题W.The book is so interesting.B.What happened to the car?C.It parkedA.Something knocked into it.B It ran a red light(Text 3)9.Why did the man park at the store?B There was a sale at the store.C.He bought the parkingA.Parking was free there.10.How much will the man pay for the repair?(Text A)C.$150B$100.A.$50.◇金太阳AB创新卷·英语(XGK单元卷)◇107106◇金太阳AB创新卷·英语(XG水·单元卷)◇

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    What are the speakers doing?A.They are studying for a test.B.They are playing games.C.They are having a class.听第7段材料,回答第8、9题。了R.Who isEmm?A.The man's aunt.B.Jennifer's sister.C.Jennifer's aunt.9.When did Emma meet Frank?A.Last April.B.Last December.C.Last July.听第8段材料,回答第10至12题。oo10.Where does the conversation probably take place?A.At home.B.In a restaurant.C.In a supermarket.11.How much is the cake?A.$0.66.B.$2.50.C.$3.00.What does the woman think of the steak?A.Cheap.B.Expensive.C.Fresh.听第9段材料,回答第13至16题。13.What did the woman probably do last night?A.She worked in the lab.B.She went to see a show.C.She went to the man's home.14 Who will the man go with to see the paintings tonight?A.His sister.B.His teacher.C.The woman..What is the painter's real name?A.Mike White.B.Lucy Green.C.Desiree Smith.6.What isMr BroA.A teacher.B.A model.C.A painter.听第10段材料,回答第17至20题。17.Where did the race take place?A.On mountain roads.B.In a park.C.In city streets.What did the spaker and hise do in the rae?A.They did rock climbing.B.They enjoyed the view.C.They took pictures of flowers.1.Why did the speaker fall behind?A.He helped his wife.B.He checked his foot.C.He looked for his watch.BWho won a special prize?C.The speaker's wife.A.The speaker.B.The speaker's son.【高一英语第2页(共10页)】·22-12-267A·

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2023'炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)英语参考答案题序12345689101112131415答案ABCBBABAABC题序1617181920212223品252627282930答案AA6CABDDCBCCA题序313233343536373839404142434445答案CABCGCEBDCADBA题序464748495051525354555657585960答案CDBADBADBABD2l.B【解析】根据“take your creativity to the next level'”可确定答案。22.D【解析】根据“Fashion Design”可确定答案。23.D【解析】根据“The program is designed for students who will have just completed their senior year of highschool.”可确定答案。24.C【解析】根据“.to increase the efficiency of his team”可确定答案。25.A【解析】据“Prioritize those six items in order of their true importance.”可推断答案。26,B【解析】根据“prioritizing your to-do list”和“Lee's method is similar to Warren Buffett's5/25Rule.”可推断答案。27.C【解析】本段论述“prioritizing”(确定任务的优先顺序)的重要性,所谈及的“world-class experts”则是作为论据来支持论点。28.D【解析】根据第四段最后一句“I loved seeing the world,but I didn't love feeling like I didn't have a home..”可知,作者不是没有家,是不喜欢无家可归的感觉。29.C【解析】根据第三段“the goal is to make each one feel unique and cozy,rather than standardized,like what youmight find in a traditional hotel'”可知,该公司想要创办的是非标准化的、有独特风格的舒适公寓。30.A【解析】根据上下文可知,周边的朋友也跟Chatzielefteriou一样,不喜欢传统酒店,所以选择贬义词frustrated(沮丧的)。3l.C【解析】根据全文可知,Chatzielefteriou创办的是非传统酒店的、可短租的、价廉质优的、可代替酒店的公寓,是外出人的新的住宿选择。32.A【解析】根据“to bring an important voice to the conversation:the plants themselves'”可确定答案。33.B【解析】根据第3段内容可确定答案。34.C【解析】根据第4、5段内容可确定答案。remote sensing technology:遥感技术。35.C【解析】概括该段内容可确定答案。36.G37.C38.E39.B40.D【语篇导读】本文是记叙文。全文讲述了作者中学时受到老师帮助陌生人的启发,决定帮助陌生人的故事。4l.C【解析】从后文When it was...to pay for my meal..the man behind me as well.可知,当时老师为陌生人买了食物。42.A【解析】结合空后的at a drive-through可知,老师身后的两辆车在排队等候。43.D【解析】联系空前的Our young minds可知,因为当时年龄小,作者和同学们不能完全理解老师为什么这么做。44.B【解析】根据空后的and some families were definitely struggling可知,老师所在的地方并不富裕。45.A【解析】结合前文老师为他们买饭以及空前的struggling可知,这里的人们勉强度日。get by在此意为“勉强过活”。英语参考答案一1

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    I.单元收藏夹基Ⅲ.阅读下面一篇短文,从所给的四个选项中选出短语汉译英。一个最佳答案,使短文连贯完整。1.患流感have the flu础2.其他时间;别的时间Dear parents,another time3.骑自行车兜风go bike ridingI have some good news for you.We will have训4.闲逛;常去某处hang outthe sports meeting(运a动会)at school next Friday.5.前天the day before vesterdayAnd we would like to 1 all of you to take part练6.照顾look afterin it.7.拒绝turn down8.(帮助…)分担工作、解决难题(A)1.A.inviteB.order C.followD.promisehelp out9.期盼/期待做某事look forward to doing sth10.接到某人的信、电话等hear from sb..g句子汉译英。Besides(除了)the2_sports games,.we will have11.山姆到下周三才走。some fun games such as sit-ups and rope jumping.Sam isn't leaving until next Wednesday.There will be many fun games for families,too.You12.周六你能来参加我的聚会吗?can watch kids 3,or do it yourselvesCan you come to my party on Saturday?This year's sports meeting will be 4 from the13.她能去看棒球赛吗?earlier ones.We will get 5 from the InternetCan she go to the baseball game?14.不行,她没空。No,she is not available.(C)2.A.special B.healthy C.traditional D.dangerous15.请于星期五之前以书面形式答复此邀请。(B)3.A.sing B.play C.restD.studyPlease reply in writing to this invitation by(D)4.A.far B.tired C.freeD.differentFriday.(C)5.A.time B.advice C.helpD.hopeⅡ.根据下面对话中的情境,在空白处填入一个适Don't feel sad 6 you can't come to the sports当的语句,使对话恢复完整meeting.You can see your kids at the meeting on theA:Hi,John.Do you know Mary will move toInternet.Suzhou next month?The sports meeting will 7 at 8:30 am that day,B:Really?(1)Cso you should be here at least half an hour early.A:Yesterday.She told me about it after school.Also,wear something comfortable and remember toA.Yes.I am.do sports_8·After all,safety(安全)comes first..B.See you then.(A)6.A.if B.until C.soD.butC.When did you know it?D.What gift will you buy?(B)7.A.arrive B.start C.breakD.stopE.When will she move away?(D)8.A.happily B.loudly C.beautifully D.carefullyF.When will we have the party?G.How about having a party for her?B:Oh,I think I'll miss her a lot.A:Me too.(2)G It is a good way to sayPlease reply to us as soon as possible.Yourgoodbye to her.replies are important for us to 9 the sportsB:Good idea!Mary loves partiesmeeting.A:(3)FI'm looking forward to 10 from you.B:How about this Sunday afternoon?Are youCharles Smithavailable then?HeadmasterA.Yes.I am.(C)9.A.wait forB.look forB.See you then.C.When did you know it?C.prepare forD.ask forD.What gift will you buy?(A)10.A.hearingB.comingE.When will she move away?C.keepingD.learningF.When will we have the party?G.How about having a party for her?A:(4)AAnd we can buy some gifts for其余内容参考答案her.第1版B:OK.Let's meet this Saturday afternoon.特别关注A:No problem.(5)B读有所思B:See you.1.I can cook noodles./.A.Yes,I am.2.It usually takes me about an hour./..B.See you then悟有所行C.When did you know it?a.1-3 DBAD.What gift will you buy?b.1.teacher2.lionE.When will she move away?F.When will we have the party?3.southern China 4.four to fiveG.How about having a party for her?5.lion dance culture

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    -

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    -

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    A.Self-confidence and Body LanguageB.Self-confidence and Teen GirlsC.Self-confidence and ParentsD.Self-confidence and Good QualityDMickey Mouse welcomed visitors to his new home in China on June 16,2016 as Disney openedits first theme park in the mainland.The park,located in the city of Shanghai,opened with fireworks.Joe Schott,president and general manager of Shanghai Disney Resort,said,"I can promise youthat there is still so much left to be revealed,and I cannot wait to share it all with you in the monthsand years to come..”Tens of thousands streamed into Shanghai Disneyland for its debut ()an event thatwas nearly two decades in the making.The$5.5 billion resort(度假胜地)covers963 acres,.but Disney has already begun expansion.Company officials said they tried to reflect Chinese preferences in the new park."We didn't build Disneyland in China,we built China's Disneyland,said Bob Iger,Disney'schairman.There's a traditional Chinese tea house featuring local food.The Lion King performed inMandarin for the first time,features the Monkey King and characters dressed in Chinese opera garb(服装)to appeal to an Asian audience.In the castle,guests not only walk through,as they do in other Disney parks,they can also eatand shop.When it was discovered that Chinese people didn't have a favourite Disney princess,thecompany decided that the castle would feature all the princesses.Parks in California and France arebased on the Sleeping Beauty story."The visitors can learn the princesses over time,and this gives them an opportunity to have anintroduction to all of the princess stories,said executive producer Ali Rubinstein.However,China's Disneyland sometimes is not closely related to China.Disney's only animatedfilm based on a Chinese story,Mulan,which tells the tale of a Chinese warrior woman,got neitherits own ride nor stage show.The character appears only as a statue and a float in the parade.32.What's Joe Schott's attitude to Shanghai Disney Resort?

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    万碓中考试题研究·英语(江苏YLNJ)1.musicians 2.for 3.gift 4.talented 5.commonParagraph 2 1.mark 2.caught 3.efforts6.instruments 7.controlling 8.traditional 9.successfullyParagraph 3 1.role 2.blind 3.again 4.cancel10.praised5.that分层练讲重难点B.【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了伟大的电影演1.C 2.B 3.me 4.B 5.B 6.presents 7.A 8.C员一一卓别林的传奇人生。9.D10.①for②t0③as11.A12.D13.to control1.actors 2.because 3.place 4.different 5.money 6.got核心词汇语篇练7.style 8.created 9.western/wonde-ful 10.awayA.Paragraph 1 1.valuable 2.because 3.presented九年级(上)Unit8Paragraph 2 1.programs/programmes 2.art 3.same教材语篇整合练4.last 5.aboutB.【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了音乐家埃里克·【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了一名25岁的计算机惠塔克成名的故事。他通过互联网和科技的力量,发明了虚拟合工程师被谋杀,警方对这次事件的猜测及验证以及警察对嫌疑人唱团。的调查及排查,最后希望任何有线索的人联系警察并提供线索。1.creating 2.music 3.instruments 4.them 5.surprise1.was wounded 2.enemies 3.into 4.suppose 5.hurry6.encourage 7.development 8.successfully6.reported 7.heavily 8.with9.connected10.popular分层练讲重难点九年级(上)Unit61.①lying②lies③lay④laid2.C3.A核心词汇语篇练教材语篇整合练A.Paragraph 1 1.guarding 2.couple 3.locked【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了电视节目指南上介Paragraph 2 1.from 2.single 3.smell 4.looks绍的四个不同的节目以及每个节目的主要内容。5.wealth1.chat 2.finding 3.of 4.Asian 5.concert 6.messageB.【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了一位聪明的法7.wealthy/rich 8.unless官在法庭上处理问题的故事。分层练讲重难点1.house 2.that 3.quickly 4.supposed 5.lied 6.stealing1.are 2.has 3.volunteers 4.As the number of students wear7.pocket 8.drop 9.beautiful 10.moneying glasses is growing larger and larger,we should protect our eyes九年级(下)Units1~45.of6.on/over7.越来越多的人正在养成垃圾分类的惯。核心词汇语篇练教材语篇整合练A.Paragraph 1 1.covers 2.program/programme 3.tryPassage 1Paragraph 2 1.might 2.with 3.dialogue 4.other【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了我国两座美丽的城5.also市一北京和桂林。B.【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了时装真人秀节1.middle 2.worth 3.flag 4.wonders 5.lies 6.shapes目的产生和发展过程。7.hang 8.is praised1.become 2.director/designer 3.fans 4.people 5.agreesPassage 26.thing/try 7.famous 8.look 9.easily 10.mind【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了人们未来在火星上的生活情况。九年级(上)Unit71.planet 2.rapidly 3.passengers 4.at 5.uncomfortable教材语篇整合练6.tasty 7.Compared 8.doubt【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要叙述了国内外著名的两位分层练讲重难点演员赫本和成龙的生事迹及演艺之路。他们除了对演艺事业1.B2.C3.①invented②discovered③creatin唱4.A的热爱与贡献以外,还都热衷于做慈善活动来帮助世界各地需要5.C 6.reaches/has reached 7.larger救助的人们。核心词汇语篇练1.with 2.caught 3.insisted 4.play 5.Actress 6.soA.Paragraph 1 1.scientists 2.invented 3.satisfied7.industry 8.actionParagraph 2 1.state 2.play 3.After 4.level分层练讲重难点5.popular1.B 2.A 3.Many people choose to shop online so that/in orderB.【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了毕加索是如何that they can save some time.4.buying 5.lucky成为一名优秀的画家的故事。核心词汇语篇练1.up 2.young 3.art 4.allowed 5.painting 6.completedA.Paragraph 11.asked 2.action 3.considered 4.leaders7.father 8.customers 9.works 10.means第二部分语法专题研究专题一形式多变的动词9.A10.C11.D12.D13.AB.【主旨大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了艺术家Kanat用第1讲动词和动词短语普通的叶子创造出了精美的艺术品,并通过分享创作故事为叶子第一节动词词义辨析短暂的生命赋予了“二次生命”。文章启示我们:生命虽然有限,A.1.A2.B3.C4.B5.A6.B7.B8.A但我们可以竭尽全力去拓展它的宽度!14.A15.C16.D17.C18.B19.C20.A21.A8

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    课标词汇语境练轮课标词汇语境练课时1七13.begin/start with singing a song 4.talk with your partner5.take turnss6.very much词汇自主测词汇语境练重点单词语境练单词1.morning 2.China 3.afternoon 4.America 5.Japan1.oldest 2.families 3.speaking 4.helpful6.telephone 7.number;telephone number 8.grade5.tried 6.yourself/yourselves 7.second 8.friendly9.eraser 10.pencil 11.desk 12.ruler 13.bus;9.seen 10.thankfultake a bus/by bus;school bus 14.school 15.girl语境练短语16.student 17.look;look like her;look around11.looks like12.take turns13.one by one18.nice;be nice to us 19.again 20.name;be named14.be good with 15.too muchafter its inventor 21.book;read a book/books;book aroom 22.orange 23.excuse;find an excuse课时2七224.welcome;welcome to China 25.fine 26.same;thesame as my schoolbag词汇自主测词汇拓展重点单词1.Canadian 2.English;an English song 3.families;1.nose 2.eye 3.ear 4.hair 5.neck 6.mouthfamily members 4.friendly;unfriendly;friendship;make7.arm 8.hand 9.leg 10.boy 11.sisterfriends (with others);be friendly to me 5.met;meeting;12.letter 13.T-shirt 14.cap 15.pair;a pair of标class meeting;have/attend a meeting 6.saw;seen;see16.shoe 17.coat 18.skirt 19.glove 20.shirtchildren playing football;see children have a class21.bike;ride a bike/by bike 22.banana 23.jacket7.taught;teacher;teach oneself;teach her to write;teach24.schoolbag 25.baby 26.classmate;new classmates语境me a lesson 8.spelt/spelled;spelling 9.let;let her feel27.clothes;wash clothes 28.police;police station/officehappy 10.spoke;spoken;speaker;speak with my29.guess 30.small 31.round 32.short 33.tallparents;speak Chinese 11.better;best;be good with34.cool 35.new 36.head 37.face 38.dresschildren/kids 12.older;elder;oldest;eldest 13.me;39.pink 40.red 41.purple 42.brown 43.graymy;mine;myself 14.you;your;yours;yourself;yourselves(grey BrE)44.yellow 45.green 46.white15.them;their;theirs;themselves 16.him;his;his;47.black 48.blue 49.right 50.favorite (favouritehimself 17.her;her;hers;herself 18.us;our;ours;BrE)51.like;like drawing 52.sorry;be sorry forourselves 19.second;twice;the second time;twice a weekbeing late20.third 21.fifth 22.ninth 23.twelfth词汇拓展24.twentieth 25.thankful;thank you for giving me1.Chinese 2.feet 3.knives 4.men 5.womenadvice/suggestions;be thankful to your parents6.photos;take a photo/photos 7.has;had 8.knew;26.helpful;helper;help me study English help me with myknown;knowledge;know about 9.active;actor;actress;English study;help yourselves to some fruit(s);with theaction;activity 10.came;come;come across;come back;help of teachers/with teachers'help;help out with difficultcome in 11.gave;given;give me a book/give a book toproblems 27.tried;try to save time;try the dishes;tryme;give away 12.bought;buy her a kite/buy a kite forgiving him a call;have a try 28.pleasure;pleased;her 13.thought;thought;thinker 14.found;find outpleasant;unpleasant 29.highly;height;be of medium15.bigger;biggest 16.length;as long as 17.widely;height 30.more;most;too much homework;much toowidth 18.differently;difference;be different from;make asmall 31.first;once;one by onedifference 19.younger;youngest;youth 20.strongly;重点词块strength 21.happily;unhappy;happiness;be happy to1.Beijing International School 2.junior high schooltalk with you 22.colorful20

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    听第8段材料,回答第11至13题。M:OK.And I know there is a TCM coffee shop.第11.How does the woman feel at first?A.Tired.第I can buy you some coffee from that shop.(16)B.Worried.W:Thanks.By the way,what is TCM?Hungry.M:It is short for traditional Chinese medicine.In the12.Which place are the speakers going to?shop,there is special coffee and ice cream that is分A.A service station.分mixed with TCM ingredients.The shop even offersA train station.TCM treatments to customers.Maybe you can gothere when you're free.听C.A store.W:That sounds wonderful.13.What is the man likely to do next?力M:Well,I'm going to get some coffee and have supper.A.Drive slowly(16)And I can give you a ride home if you canB.Have a meal.finish before 9 pm⑨Take a rest.W:Never mind.I can take the last bus to go home.听第10段材料,回答第18至20题。第Text 8W:I think we should stop at a service station or a第18.What does Ossi Saarinen do?A.A host.B.A doctor.store for some food.I'm starving.(11)部A photographer.M:Hang in there.I guess we almost get to the19.What are the forests in Finland like?destination.勢A.Ancient and interestingW:You guess?Uh,are we lost?Should I askPeaceful and spectacular.someone for directions?C.Mysterious and fascinating.力M:Don't worry.I never get lost.Trust me.力20.What will the speaker do next?W:I've never been here before.Do you knowShow some pictures.where we are?B.Read some fairy tales.gC.Take photos of wildlife.M:Sure,this road is a shortcut to the train station.Text 10第(12)After we pass the section of the road,we will第Speaking of Finland,we usually think of it asget closer to it.the land of cold weather,darkness and many forest部W:Fine.Could you drive slower?It's getting dark.trees.However,Ossi Saarinen believes that theIt will be more dangerous to drive here.You分country is much more than just that.And thereally have to slow down.Finnish shows another surprisingly charming sideof his motherland through nature photography.(18)听M:You're right.I should take your advice.W:You look really tired.How about letting me听In Finland,forests cover almost three-quartersdrive?(13)of the whole country,which makes the FinnishM:OK.(13)people so proud.Ossi brings pleasant feelingsthrough his photos of spectacular nature.(19)听第9段材料,回答第14至17题。Gradually,more and more people become第14.What is the probable relationship between the speakers?Fellow workers.第interested in the country's natural beauty.And withinB.Business partnersthese peaceful and ancient forests,wild animalsC.Husband and wifewander freely and enjoy their lives at their best.(19)部15.What else does the woman need to do?A.Answer emails.Write reports.部Animals in Finland appear to be very mysteriousC.Make phone calls.and fascinating just like they've stepped out from fairy16.What will the man do to help the woman?tales.Ossi never wants to miss the beauty of Finnish听⑨Buy her some coffee..听wildlife,so he tries to take photos of the animals.HeB.Take her to the shop.力thinks getting along with the animals is anC.Tell her about TCM.unforgettably amazing experience.17.How will the woman go home probably?Now,let's enjoy the fairy tale's atmosphereA.By taxi.By bus.C.By car.in his nature and wildlife photos.(20)Text 9第W:I have to work extra hours today.I hate the 996work schedule!第AM:Me,too.I'm dog-tired.W:Well,why do I have so much work today?I have21.What can children do in Shrek's Adventure?分just written six emails and made four phone calls.分A.Learn to cook a meal.And I still haven't finished the meeting reports.(15)Help Shrek return to his swamp.听M:Can I do something to help you?C.Act as the guide on the tour bus.D.Watch the Dream Works film Shrek.W:No,thank you.But I need to finish them by myself.M:Please let me know if you need any help.读W:Yeah.Can you bring me a cup of coffee if yougo out?2

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    妮搬地是伽愀吸K1每赋厅转以名组翻学受%风2022览puddles and move them to still-flowing parts of the riverTokeepmore water in the Rio Grande,the state s offering to pay amero leve fieldnpantedBut few have agreed.D32.What might be the best title for the pA retired engineer.Moya said he nowwith Hearing Lfarmed before himlel land that generations of his family hadAeveral thosand dollars.C.Captionings are More Helpful than Hearing Aids.alivewanted the moisture()to keep the soi on his farmB Which of the following is truecdink Linpps Help Solve Hearing Problems.Mike Hamman is New Mexico's state water enmneer.He said the state has already taken a lot ofe water.So now it harder,he said.A.People should consider differentmoof hearing aids食the dnged to theonof the vehicles doing?B.People with hearingHearing aids can not satisfy people's demands.B They are pouring more water into the shrinking puddles.DLower-cost hearing devices should be developed soonThey are rebuilding the lost habitat of the endangered fish.B34.How does the author talk about the advantagesDof eDThey are picking dead fish from the shrinking puddles.A.By providing data.oningB.By giving examples.hthminnow endangeredD.By comparison.A.Because there isno water in the riverB.Because the people are over-fishing.Which of the following might be the most helpful o deafA.Zoom.people at meetings?第二节B.NeC.TickTokD.OtterC.Because their habitat is getting smaller.D.Because the residents polluted the river.、七选五(共5小题,每小题2分,满分10分)What does the underlined word"that"in Paragraph 6 refer toA.The flowing part of the river.B.The drying part of the river.铁下面烦文,从短文后的远中选出以填入空白处的最佳选。选项中有两项为多余项C.The fishing net.D.The unplanted field.Should we stay friends after breaking up a relationship?36friends",but is it really-possible?It's easy to say that "Let's beWhat can we infer from the last two paragraphs?A.The farmers wanted more money to carry out the program.Well different people have different opinionso have beenna bad reationhip.B The farmers lack awess of protecting endangered animals.C.The state refused to take more measures to save the fish.still want to be in contact with your former friend then you folowthese stepsto build upfuturerelationship.D.The state seemed to have no way to stop the drying of the river.DThe number of tools used to caption(加i说明文字)words has been expanding in recent years..Thevery important that you give youris very natural to feel sad.So you need time to pull yourself together.elf a cooling off period.After a break-up ittools are especially helpful for people with hearing loss who may not be able to use traditional hearingTry to understand your feelingsaids.Captioning services used to be limited mostly to television shows.But in recent years,developersIf your relationship breaks up and you think that itillbe best that you dont keepany contactswithyour former friend,it's fine to move ahead.If your former friend wants to keep contact with you,makehave created apps for phones and other electronic devices.These apps are making it possible for manyit very clear to him what you want.But if you think that what has happened doesn't matter for onepeople to use captioning technology wherever they go.another,then you can consider starting a fresh relationship with him.In the United States,hearing loss issues affect an estimated 40 million adults.Many people useBreak the ice396外hearing aids to fight the problem.But high-quality hearing aids can cost up to $5,000.The devices areC40BCall him and ask how that big work went or some other questions about the other person'soften not covered by insurance and do not work for everyone.Many people are not dealing with theirlifehonest and interested but please don'ttHavedobyhearing problems because of a lack of effective options.that you enjoy talking again,and hope that you can do it again soon.As time goes by,you can continueFrank Lin,who is the director of Hearing and Public Health Center at Johns Hopkins Universityto work on this part to a point where you might ask him to join you and a group of friends for a night outsaid,"The solutions out there are clearly not a one-size-fits-all model and do not meet the needs of a lotor to a party with mutual(共同的)friends,if that's okay with him.of people based on cost,access,a lot of different things.'AGive yourself time to healIndustry experts say lower-cost quality hearing devices are currently being developed.But for nowThink about the problem again.only about 20 percent of people who could be helped by hearing aids use them.C.Once you have made up your mind,start developing the new friendship.Captions are usually a lot easier to access than hearing devices.They have started appearing in manyDSo you have to think about what you want and then take the initiative().more forms of media,including videoconferencing apps like Zoom,television show providers like NetflixE.That's a difficult question to answer.and social media services YouTube and TikTok.Captions can also be found in some movie theaters and@The answer is obviously“yes”.at liye event centersGBut from my experience I can tell you that friendship with your former friend is quite possible.There are also several phone apps that provide captioning,such as Otter,Google's Live Transcribe,第三部分语言运用(共两节,满分45分)Ava and InnoCaption.Some of these apps are aimed at people with hearing loss and use humans to第一节完型填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)improve the quality of the captions.阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。【2023届高三·英语(三)·第5页(共8页)】Krista Sheneman was first diagnosed with diabetes (around five years ago.Since then,【2届需三·英语(三)·第6页(共8页】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    (Text 6)M:Mrs Lee,how can I read faster and get more information in such a limited time?W:Apart from the skills I've told you,I think previewing is much more important.M:Previewing?W:Yes.Previewing means looking ahead and checking for information in advance.Before youread a book in detail,you can learn quite a bit about it by previewing.You can preview orexamine specific parts of it first.M:Could you please detail how to do it?W:Sure.You first can read the title of the book and the table of the contents.And if possi-ble,you can read the preface.(Text 7)W:George,are you OK?M:Yes.Why do you ask?W:I had a strange dream about you last night.M:Really?What happened in the dream?W:In my dream,you told me you were going to stop working here.M:But I love working here.Why would I say that?W:I don't know,but it was very clear in my dream.M:I think it means you don't like working here,and you are going to leave!(Text 8)W:I really need a holiday.I am so worn out by working all day and then having to clean thehouse and cook every evening.M:I don't know if we can afford a vacation right now,and I'm really busy with work at themoment.W:Oh,please,it'll be wonderful.Just you and me together,without a care in the world.Itdoesn't have to be too expensive either.We can go to Europe in a car,and we can leave thechildren with our parents.It's been a long time since they saw their grandparents.M:Well,I have been so stressed at work lately.A vacation could just help me relax.(Text 9)W:Hey,Steve.Did you and Jane go to Paris last weekend?M:Well,I did,but Jane didn't come with me.W:Why?Was she ill?M:No,no,she had a lot of work at the office,so she stayed behind.W:And who did you go with then?M:My brother.You see,I couldn't think of anyone else to ask.I asked him on Thursday and、4大【23新教材·DY·英语·参考答案一WYB一必修第三册一QG】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。停顿00'05”(Text 1)M:It's already around 5:30.My flight is 7:00.W:You'd better leave earlier.The rush hour starts at 5:00.(Text 2)M:I seldom see you in my class.So it is a wonder that you got an A on the physics final.W:Sorry!I promise that won't happen again next term.(Text 3)M:Look up there!It's a rainbow!W:No.There are two of them!What a lucky day!We have a super weekend.(Text 4)W:Shouldn't someone go to the supermarket to buy some bread?M:Don't look at me.You should do the shopping this week.(Text 5)M:I thought you were lost.Where were you?W:Sorry.I was buying a toy car at that counter.M:A gift for a child?W:Yes,I'll send it to my niece for her birthday.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 6)W:You have some lovely paintings for sale.Can you tell me who painted the one in your shop window?It'samazingM:The oil painting of the Swiss Mountains?W:That's beautiful as well.But I meant the one below it.M:Oh,the Summer Flowers,that's painted by George.Look,there is a picture of him in the magazine.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)M:Hasn't it been hard for you without your sister and brother,Mom?W:Yes,Sam,of course.We haven't seen each other for a long time.M:Mom,I have a surprise for you!I'll go on a business trip to Russia.I want you to come with me.Then,youcan meet them.W:Thank you,Sam.It's very thoughtful of you,but I'm too old and I may feel sick to travel so far.听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)【高一英语·参考答案第2页(共4页)】·23-359A·

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    第一节I drove to visit my sister,Mandi,who had cancerAmazing.I hadn't even tried to look for 33 in the癌症).The21 around me didn't draw my interest.snow while Mandi saw marshmallow cream.WhatThere wasn't much to 22 this time of year.The once语言运for me was a 34 story had become a life philosophycolorful leaves had all fallen from the trees.It was afor Mandi.Yes,we should all be like Jocelyn and23 reflection of what Mandi was going through,the24 things in her life dropping away one by one.言运never 35 a chocolate tree21.A.mysteryB.silence C.signal landscape33.beauty B.power C.inspiration D.peace22.A.doseeC.sayD.lose34.A.simpleB.true funnyD.familiar23.A.movingB.striking35.missB.refuse C.hurtD.define多.troublingD.fascinating24.joyfulB.similarC.extra D.unique第二节"Are we almost there,Grandma?"My阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单granddaughter Jocelyn's 25 reminded me that she词的正确形式。was in the car with me.I needed to 26 somethingThe36 analysis(analyse)of moon samples(样本)语言运more positive."What a beautiful day!"I said,27 to语brought back by China's Chang'e-5 lunar landersound cheerful.Calling it beautiful was a lot of deadsuggests that minerals(矿物质)on the lunartrees.surface have a high content of water originating25.A.thought voiceC.movement D.reaction用from the solar wind.Researchers found at least26.A.hope for多focus on170 parts per million water content,equal 37 toC.come acrossD.read about27.trying170 grams of water per ton of lunar soil.TheB.failingdiscovery 38 was published(publish)in NatureC.learningD.promisingCommunications in September 2022.The Chang'e-5 moon lander returned to Earth"I see so many chocolate trees!"said Jocelyn.on Dec.17,2020,having brought back a total of"Chocolate trees?""Yes,"Jocelyn 28."When the trees don't have语1,731 grams of lunar 39 rocks (rock)and soil,言运their leaves on them,they look like chocolate."from the Northeastern Oceanus Procellarum basin(盆地),40 which is located higher than that28.A.admittedB.agreed运41 explored(explore)by all previous samplingexplainedD.suggestedtasks.In January 2022,a group of Chineseresearchers confirmed,for 42 the first time,the presence of water in Chang'e-5 lunar samples.In spite of myself,I laughed a little at that.In June 2022,another Chinese team claimed the"Chocolate?"I thought."Well,she's not 29.They arelunar lander had discovered signs of water at the语言运deep brown,like dark chocolate."More importantly,五landing site,43 but/yet the water content of thewhen I thought about them that way,the trees nolonger looked so 30言运samples was 44 relatively(relative)low."In the future,the lunar-surface water can be29.A.sureC.sad◆.wrongextracted(提取)45 to supply(supply)the life-B.impolite30.A.shapelesshopelesssupport needs of the planned lunar researchC.worthlessD.harmlessstation,"said Tang Hong,a member of theresearch team.第一节I told Mandi about those trees as soon as we假定你是李华,你校将在本周六上午邀请walked in the door."I 31 that!"said Mandi.A fewhours later,32 started to fall."Awww,"Mandi said写著名宇航员MIr Yang来作一场报告。请根据下言运用softly."Look.Marshmallow cream(棉花糖霜)ison面的要点提示,给喜欢太空探索的留学生朋友Jocelyn's chocolate trees."Chris2写一封电子邮件,邀请他参加:1.写邮件目的;31.A.knowB.doubtloveD.want2.报告简介;32.A.leavesB.tearsC.rainsnow3.你的期待。注意:写作词数应为80左右。5

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    30.What is advisable to work smarter according to Sean Mccabe?A.Requiring breaks occasionally.B.Taking days off work regularly.C.Catching up on sleep properly.D.Refreshing one's brain constantly31.What does the text mainly intend to tell us?A.Working intensively is necessary.B.Working whole-heartedly is useless.C.Working more diligently does more harm.D.Working more wisely brings more benefits.DChatGPT is a new AI system that sounds so human in conversations that it couldhost its own radio programs.Reading between its instantly generated,perfectlygrammatical lines,people see different visions of the future.Without doubt,ChatGPT is impressive.Some compare the emergence of ChatGPT to the impact of the iPhone,but thatdoesn't do it justice.ChatGPT,as well as the generative AI that will follow andoutsmart it,is more disruptive.And yet,that doesn't necessarily mean the end of theworld is upon us.On the contrary,ChatGPT,I would argue,might serve to make usmore aware of our irreplaceable human qualities.Take the creative act,writing in particular,as an example.If you want it to,theAI-powered chatbot always produces something because it has the whole world ofonline data to draw from.But unlike us,it lacks the consciousness.Thinking is hard,critical thinking even harder,and ChatGPT isn't good at either.It just restates whathas already been said;it is one big recycling machine.There is another obvious limitation of ChatGPT.Philosopher Harry Frankfurtonce claimed:the difference between a bullshitter(胡说八道的人)and a liar is thatthe liar knows what the truth is but decides to take the opposite direction;abullshitter,however,has no regard for the truth at all.The AI scholar Gary Marcusapplies this distinction to ChatGPT.He believes that we have reached a critical pointwhen "the price of bullshit reaches zero and people who want to spreadmisinformation,either politically or just to make a profit,start doing thatplentifully".Unfortunately,ChatGPT will reproduce misinformation from any of itsinput sources-it is not an intelligent system that tries to balance or weight differentperspectives.In this sense,everything that ChatGPT writes is bullshit.This is why the so-called AIQ is critical.It is actually an extension and ameasurement of our human IQ:our overall knowledge of AI tools,our mastery ofclues,and our ethical awareness.ChatGPT is going to change everything-andnothing.Creativity,imagination and ethics-these will all remain unique humandomains.It is the AI's very limitations that will make us appreciate our own.32.What can we learn about ChatGPT?A.It helps generate an artificial voice.B.It provides instructions on writing skills.C.It generates natural language responses.D.It offers a service for language learning.英语试题第6页(共10页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    .J山小1..1111.H.L.c1011,.第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。What It Means to ServeI didn't continue college after graduation and moved out of my family.With little workexperience,I served as a waitress.But during the five years'labor,I found myself burning caloriesrunning about only for a tip.I hadhad enough so I moved to a smaller town hoping to pursue a college degree.I promised I炎德文化would never serve people again-at least not in such a way.It was time to serve myself.Luckily,Ireceive after-school program tutor at a local middle school,with the added beefitof completig Erglsh education degree.I had the opportunity to go big!The kids would need me-a role model and a trustworthy friend,I believed.But my first day was welcomed by the students'indifference().The desks were messy andthe whole room smelled of dirty gym socks.My-excitement began to die down.I doubted whetherthe new job was a mistake.The playground activity was deafening while homework time was notmuch better.After my repeated persistence,they finally turned off the playground mode.But justa few minutes passed when I noticed two kids quarreling in the corner.I supposed it was another little incident but one kid named Jeremy bothered me.He shouted atme for coming at him.And when I asked them to return to their seats,he slammed(his英语试题(雅礼版)第11页(共12页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    知作者在本段介绍具体的公民科学项目再根据下文中的Some can be more hands-onand may include naming species可知,设空处需要填入一个能与该句在内容上构成并列关系的句子,因此E项符合此处内容。语言运用第一节主题语境:人与社会—社会服务本文是新闻报道。一位从事洗窗业务的年轻人在业余时间免费擦洗道路标志,以回馈社会。41.A。根据下文中的his Facebook posts are inundated with strangers saying they…him People wave at me or sound their car horns,or...my videos to say they sawme可推知,Liam成了一位知名人士。42.D。43.D。根据上文中的Liam Wildish started cleaning road signs in Maidstone和两空间的I pull up可知,当他(开车)经过那些状况很糟糕的道路标志时,他就会停下车来擦洗它们。work-up诊断检查,污迹;clean-up清理,打扫。44.B。根据语境可知,设空处前的it指代Liam擦洗道路标志这件事,他认为这对该地区的形象有很大的影响。45.A。根据常识可推知,Liam擦洗道路标志,使其更容易辨认,因此在漫长的冬夜里可以帮助提升道路安全。46.C。根据下文中的always dressed in a red cap and his bright blue company jacket和say they saw me可知,Liam的穿着使他引人注目。47.B。下文中的saw提示本空选择spotted,属于同义词复现。48.B。根据上文中的Facebook posts和下文中的to say they saw me可知,人们评论Liam的视频,说他们看到了他。

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    36.G。根据下文中的Is it really necessary、Does it cost more和Will the produce really be better可推断,本空应描写了人们对果蔬递送服务的怀疑心理,因此,G项符合语境。下文中的t指的是G项中的the whole food delivery thing。37.E。根据本段标题You get fresher and tastier produce和本空前的Good delivery services.tothe day of delivery可推断,本空应承接上文谈论“果蔬递送服务可以让消费者得到更新鲜、更美味和保存时间更长的农产品”,因此,E项符合语境。E项中的fresher、tastes better、lastslonger和上文中的buy from local producers and pick produce closer to the day of delivery相呼应。38.A。根据本段标题You support local farmers和本空前的And what is the best way to supportWestern Australia?可知,本空应建议人们向当地农民购买农产品,因此,A项符合语境。A项中的local farmers和标题中的local farmers属于原词复现。39.D.根据本段标题You save money和本空后的You get the benefits of affordable fruit and vegdelivered straight to your door可知,本空内容应围绕“果蔬递送服务收费更低”展开,因此,D项符合语境.D项中的We charge less和标题You save money相呼应;we buy locally and havefewer costs to cover和上文中的to cover the costs of getting produce from overseas andinterstate相呼应。4o.C。根据本段标题No extra packaging和本空后的In this way,.you cut down on your plasticuse可知,本空内容应与减少使用塑料包装有关,因此,C项符合语境。C项中的one paperbox和本段标题以及下文中的cut down on your plastic use相呼应。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。作者讲述了他与图书馆的情缘,并对图书馆表示感谢。41.B。根据常识可知,图书馆是读书学的地方,通常都很安静。故quiet符合语境。42.C。根据下文中的We were allowed to go for one hour once a week可知,此处是指作者第一次进去的图书馆。43.A。44.D。根据本句中的I wondered how I could get all of those ideas可知,作者当时作为一个小孩认为每本书里都包含着成千上万种想法。45.D。根据下文中的I wanted to.things,all of them和I had a.for facts,instructions andknow-how可知,作者想知道如何才能把书里的想法都装进自己的脑袋里。故mind符合语境。46.B。根据上文中的I had a strong thirst for knowledge可知,作者想知道所有的事情。47.C。根据上文中的I had a strong thirst for knowledge和I wanted to.things,,all of them可知,作者渴望读事实、指导和技能类的书籍。know-how专门知识,技能,实际经验。anosefor sth.发现(或辨别)事物的能力。48.D。根据本句中的until assigned it可知,作者不愿意读叙事性的非小说类纪实作品,除非老师布置。故readily符合语境。49.A。根据上文和本句中的Had we had a public library in town可知,作者爱读书,但是自己家镇上没有图书馆。如果有,他会整日呆在那里,埋头苦读。lose oneself in陶醉于。50.A。根据上文中的Had we had a public library in town可知,作者居住的镇上没有图书馆,再结合本句中的eight miles away可推断,这里说的应是离作者家最近的图书馆。故nearest符合语境。51.D。结合上文和本句I went to the library and.every book on the shelves可知,作者应是借阅了这家图书馆里的每一本书。check out此处意为“向图书馆借书”。

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    二第三节书面表达阅40.In which part of the newspaper can we read四The person I admire mostthe passage?提示:在成长过程中,你一定遇到过自己敬佩的人,A.STAR STORY写作比如家人、朋友、老师、同学等。请以“The person IMAKE US SMILEadmire most'”为题,用英语写一篇短文,向大家介绍你解C.MAGIC TIME最敬佩的人。D.AROUND THE WORLD要求:1.根据所给题目,写一篇短文,词数不少于60个;2.语言流畅、书写规范、卷面整洁;文中不得出现真实姓名、校名、否则以零分计。第三节,根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。写作指导:All English learners want to improve their English as quickly aspossible.But it is a difficult process.To learn well,you'll need to work on阅本篇作要求写一篇短文,谈谈你最敬佩all areas of the language.Here are some ways to help you learn English四的人。在写作时,可以首先指出你最敬佩的人(41)ALanguage is about communication,so the more you写是谁,然后陈述原因,最后谈谈你从他/她身上communicate,the better.This is the best way to practice your English!理学到了什么。Listening is a skill that needs to be practiced regularly.It's better foryou to be in a totally English speaking environment.(42)◎主题:人与自我之做人与做事You can watch TV shows,movies or listen to news at home.◎子主题:自我认知B.Writing is mp○时态:一般现在时一般过去时Hpracticea homeO主要人称:第一、三人称epeaG.It would provide new ideas for English leamers around the world.Reading is something you can do to help you learn on your own◎行文布局:(43)EOnline newspapers are great.Start with the parts that①介绍你最敬佩的人you're interested inMy elder brother David is the person that I admire阅(44)BWriting gives you a good chance to review words四most.you have learned.It also allows you to learn grammar when you write.Learning English can be challenging(具有挑战性的),but don't give②陈述你敬佩他的原因up!(45)D写Whenever his classmates need help,he is ready togive a hand.解A.Speak as often as possible.B.Writing is important and usefulBesides,he goes to the community center to help withC.However,you can also practice at home.different work.D.The more you practice,the more progress you will makeHe isn't afraid of any danger or difficulty.E.Always try and read something that is interesting for you.F.Repeat this several times and you will soon geta good chance.With his help,I finally succeeded in writing my report.G.It would provide new ideas for English learners around the world.③谈谈你从他/她身上学到了什么From him,I learn to be helpful and brave.第一节根据句意,用括号中所给词的适当形式填空。◎必背句型:四46.Jane is proud of herselffor finishing the四Whenever his classmates need help,...large project.(she)47.It's helpful for us to make plans beforeWith his help,..He told me to be confident and solved the作traveling to a new place.(help)写48.Animal research plays a big role in man's medicalproblem with me.development (develop)From him,I learn to be...49.To our surprise,Amy ate the whole cake in aboutthree minutes.(minute)50.As we grow up,we will see things in differentways and think differently.(different)第二节将括号中所给的汉语部分译成英语,One possible version:注意使用适当的形式。The person I admire mostMy elder brother David is the person that I admire most.四51.If you cut downa tree,two more shouldDavid is a 19-year-old college student and he is helpful.be planted.(砍倒)四Whenever his classmates need help,he is ready to give a写hand.In college,he often takes part in activities.Besides,52.We must find out_a way to deal with thehe goes to the community center to help with differentsituation.(找到work.David has always been brave.He isn't afraid of any53.It's necessary for us to have our teeth checked写作danger or difficulty.He always tries his best to solveat least twice a year.(至少)problems.Once,I had difficulty writing my reading report.54.I was not hungry,so I just ate a bowl ofHe told me to be confident and solved the problem with me.chicken soup instead of a full meal.(鸡汤)With his help,I finally succeeded in writing my report.David is such an excellent brother.From him,I learn to55.This 5-year-old boy has read two hundred booksbe helpful and brave.so far.(到目前为止)4

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    九年级基础泽第25期总19546期2023年2月14日星期二邮发代号21-292cy E.Riley国内统一刊号CN14-0702(F)同t址http:/www.xyybs.com(一)■张智敏》》通常是在名词词R加'5以-s或-es结民的复数名词在其后加'不以-S结尾的复数名词直接在其后加'S表示各自所有,则每个名词部夏变为所有格形式表示两人或多人共有时,只将最后一个名词变为所有格形式o偏格,即"of+名词”,多用于无生的名词双蕾所有指,即“0+名调所有格”,表示所属关系成加强情色彩某个(整)人、地方、机等专有的名称专有名词中实词的第一个字细要大写(Sam)and4.These two bicycles are(Mike).They ride to school every

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    581D21:40画1℃的令34%☐一使用了比较多样并且恰当的词汇和语法结构,可能有些许错误,但不影响理解:一比较有效地使用了语句间衔接手段,全文结构较清晰,意义比较连贯。第三档(11~15分)一创造了基本合理的内容,有一定的逻辑性,续写基本完整,与原文情境相关:使用了简单的词汇和语法结构,有一些错误或不恰当之处,但基本不影响理解:4/4本有效地使用了语句间衔接手段,全文结构基本清晰,意义基本连贯。3第二档(6~10分)一内容或逻辑上有一些重大问题,续写不够完整,与原文情境有一定程度脱节:一所使用的词汇有限,语法结构单调,错误较多,影响理解:一未能有效地使用语句间衔接手段,全文结构不够清晰,意义不够连贯。第一档(1~5分)一内容或逻辑上有较多重大问题,或有部分内容抄自原文,续写不完整,与原文情境基本脱节:一所使用的词汇有限,语法结构单调,错误很多,严重影响理解:一几乎没有使用语句间衔接手段,全文结构不清晰,意义不连贯。零分未作答:所写内容太少或无法看清以致无法评判:所写内容全部抄自原文或与题目要求完全不相关。

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    第二节书面表达(满分25分)Dear John,How's everything going?In your last letter,you asked me my understanding of what PresidentXi said in his New Year's Speech,"Going forward,China will be a county that has greatexpectations of its younger generation."Now,I am writing to share my views with you.A nation will prosper only when its young people thrive.As a Chinese youth of the new era,we are supposed to have specific dreams.Not only can they drive us study hard,but they can alsohelp us live a better life with a good command of knowledge.To be a qualified youth of the new era,we should have a sense of responsibility.If we possess responsibility,we can advance bravely whenwe encounter difficulties in the future.Besides,we have to train ourselves to be more confident,which is the key to success.Looking forward to hearing from you soon.Yours,Li Hua一、评分原则1.本题总分为25分,按5个档次给分。2.评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次给分。3.词数少于80或多于120的,从总分中减去2分。4.评分时,应注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的准确性及上下文的连贯性。5.拼写和标点符号是语言准确性的一个方面,评分时,应视其对交际的影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。6.如书写较差,以致影响交际,可将分数降低一个档次。二、内容要点1.你对新时代青年的理解:2.你认为新时代青年应具备的品质。三、各档次的给分范围和要求三诊英语答案第2页共4页

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    第三部分语言知识运用(共两节,满分30分)0W。0m出1b61第一节完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题上将该项涂黑。The intelligence of dolphins is widely accepted.However,this story about a particularly41dolphin called Kelly at an ocean park in Mississippi is incredibleThe dolphins there are trained to keep their pools 42 They collect litter that falls intothe water and give it to the trainer and receive a fish as a reward for every piece of43But when people dropped paper into the water,Kelly would hide the paper under a rock at thebottom of the pool,tear off a small piece and bring it to the trainer to44 it for a fish.Thenshe would go back down,bring another piece of paper and get another fish.She45that abig piece of paper gets the same46 as a small picce.So she47 only small pieces tokeep the extra food coming.48,Kelly took this task one step further.She did not 49 there.One day a seagull flew into her pool.She 50it and gaveit to the trainers and got lots of fish.This gave Kelly a new 51.The next time she was fed,52eating the last fish,she took it to the bottom of the pool and hid it under the rock.Whenno trainers were53,she brought the fish to the surface and used it to lure()54,which she would catch to get even more fish.From the55above,it seems that dolphins do deserve their reputation for being highlyintelligent.41.A.curiousB.friendlyC.clever42A.cleanD.energeticB.safeC.warm43 rockD.emptyB.garbageC.food44.A.changeD.equipmentB.expectC.frade45.A.realizedD.preparedside.B.imaginedC.wonderedD.questioned46.A.attentionB.rewardc.joyD.position47.A.selectedB.threwC.deliveredD.packed48.A.RegretfullyB)FortunatelyC.Confidently49A.existD.AmazinglyB.gatherC.interact50.A.caughtD.stopB.ateC.attackedD.hurt高一英语第9页(共12页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    W:Okay,then.Bye.21.A22.C23.B【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了Clifton College的英语体验课程。该课程旨在挑战学生,提高他们在英语和其他课堂内外有用的技能方面的自信心。21.细节理解题。根据第三段“Start Dates:9,16,23,30July&6,13 August2023”(开始日期:2023年7月9日、16日、23日、30日和8月6日、13日)可知,关于The English Experience可知,它有六个不同的开始时期。BCD选项均与原文实意不符。故选A项。22.细节理解题。根据第五段“In the afternoons,students choose an elective(选修科目)to follow for6 hours per week.These include such courses as news reporting,presentation skills,a Mini UN,and creative writing.Extra electives such asprofessional golf,tennis,and football coaching,as well as horse riding and exam preparation,lead to an additional cost."(下午,学生们选择一门选修课,每周学6个小时。这些课程包括新闻报道、演讲技巧、迷你联合国和创意写作。额外的选修课,如专业高尔夫球、网球和足球教练,以及骑马和考试准备,会导致额外的费用。)可知,如果你选择下午骑马,你要付一些额外的钱。故选C项。23.细节理解题。根据最后一段中Mid-week excursions are planned around that week's topic,so on the environmentalweek we go to a local environmental activity centre,while the theatre week involves a trip to a West End show with a dramaworkshop.”(周中的短途旅行是围绕本周的主题计划的,所以在环境周,我们去当地的环境活动中心,而戏剧周包括去伦敦西区的戏剧研讨会。)可知,如果你想体验这周的主题,你会选择周中短途旅行。故选B项。24.B25.C26.D27.A【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了汽油和柴油汽车虽然仍然主宰着我们的道路,但很快会被电动车辆所替代。电动汽车不产生任何排放物,随着在陆路方面的进步,电动汽车正朝着海洋和天空方向发展,而未来的车辆一定是电动时代。24.词句猜测题。根据划线词所在句One hurdle to the widespread adoption of electric cars has been“rangeanxiety'”一drivers'concerns about running out of juice on a journey..(电动汽车被广泛采用的一个hurdle是“里程焦虑”一驾驶者担心在旅途中电量耗尽)”可知,“驾驶员担心在旅途中耗尽电能”是电动汽车的缺点,这是电动汽车普及的一个“障碍,难关”。由此可知,hurdle与difficulty意思一致。故选B。25.细节理解题。根据第三段中的Not that long ago,electric cars met with distrust,and their high prices drove customersway.(不久前,电动汽车遭遇了不信任,高昂的价格让消费者望而却步)可知,过去很多人拒绝购买电动汽车是因为人们认为电动车太贵了不值得买。故选C。26.推理判断题。根据第四段中的“As well as development on the road,.electric vehicles are taking to the seas and skies.Electric boats are among the oldest methods of electric travel,having enjoyed several decades of popularity from the late19th to the early 20th century before petrol-powered outboard motors took over.Now,the global drive for renewable energy答案第4页,共12页

  • ‹‹ 83 ››
扫码二维码