首页 全国高考冲刺压轴卷 答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    临考预测卷命题人360°详解全析手册<<<答案解析…2l.B细节理解题。根据第二段Volunteers can join for3-l2 weeks on the main volunteer project.可知,志愿者可参加3至12周的志愿者活动。22.C推理判断题。根据第三段The elephants are never asked to perform tricks or behave in a manner that is not natu-ral to them.可知,不能玩弄或虐待大象。C项Perform elephant back riding.骑乘大象是不允许的。23.B细节理解题。根据最后一部分All volunteers are required to wear face masks in public places可知,所有志愿者都要在公共区域佩戴口罩。B语篇导读…本文是一篇记叙文。文章讲述了在一次旅途中,一位男子抢占座位致使一位带孩子的妈妈无座可坐,作者仗义执言帮其找回座位的故事。答案解析…24.C细节理解题。根据第三段I was watching all this with a frown可知,作者在看到这一男子的做法时,很不开心。25.B词义猜测题。根据第四段I would have offered my place but I was already pressed between my mom and sister可知,作者本打算让座位但被妈妈和姐姐挤在中间,结合gravitationally challenged字面意思是“受到重力挑战的”,可以推测作者的妈妈和姐姐应该是很胖,作者被夹在中间出不来。26.A推理判断题。根据第六段和第七段可知,作者忍无可忍去找男子,让他看清标志,男子发现自己坐错位置之后,匆匆离开。27.A推理判断题。作者帮助他人,仗义执言,帮助带孩子的母亲找到座位,可见其是一位有爱心又勇敢的人。语篇导读…本文是一篇说明文。美国的一项新研究发现,并不是所有形式的坐姿都会产生相同的危害。整天坐在办公桌前工作对你的健康产生的危害可能不及下班后坐在电视机前的危害。答案解析…28.B推理判断题。根据前几段内容尤其是第一段Working at a desk all day may not be as bad for your health as sit-ting in front of a television after work.可知,这份研究主要探讨了坐在电视机前比坐在办公桌前危害更大。29.D细节理解题。根据第四段可知,每天看电视超过四小时可能会导致一定的疾病。30,C推理判断题。根据最后一段Eating treats or lack of sleep could both cause weight gain and increase risk factorsfor heart disease..These factors could make people more likely to die early..可知,还有其他的因素例如吃零食、熬夜等会使人生病或早死。31.D推理判断题。根据本文的内容可知,这应该是一份科学研究报告。而不是书评、报纸广告或者科幻故事。D语篇导读…本文是一篇说明文。文章主要介绍了Dog Mountain这一地方的主要特色、里面最负盛名的纪念馆、园区简介以及其从创建到不断发展的历程。一4

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    planning to eat?M:Hot dogs,of course.(17)And I need you to help me start the fire.Here are some newspapers.Text 10Nowadays it's become more and more difficult to know what information is real and what is not.Luckily,there're three ways for you to check the information!You can check the website address.Most trusted web addresses end in .com,.edu or with the code for the country being reported,such as .jp or.us.(18)While even these sites can make mistakes,they will correct them.Another wayis to look for it on other websites.Check to see if other websites,especially trusted ones,are reportingon the same story.If a website has made up a story that is not real,then that site may be theonly one reporting on it.(19)Fact-checking websites can also be quite helpful.The last way is tocheck the date.(20)Sometimes a true story will be reported as the late news,but it actuallyhappened months or even years ago.Then the persons in the story,like the president of one country,might not be the one at this time.上期参考答案51A2版READING COMPREHENSIONA:1-4 DABDB:1-4 DCDAA3版GUIDED WRITING【写作训练】One possible version:Technology plays a significant part in our daily lives and impacts us in every field.Fastercommunication is made possible through phones and the Internet.Innovations in transportation haveallowed us to cut travel times significantly.However,technology has also brought negative effects on society.Most people spend numeroushours on electronic devices without any physical activity,which may cause health issues.Falseinformation on the Internet sometimes misleads people.In my view,humans are inseparable from technology,and the development of technology isinseparable from humans'continuous exploration.Humans should make rational use of technologicalachievements while promoting technological progress.COLLECTION重点单词1.intensify2.trillion3.melt 4.miracle 5.alike6.steady7.ad.裸露的;无遮盖的8.n.钩,挂钩;诱饵,吸引人的事物9.n.混合品,混合物;融合vt.使混合vi.(和某物融合10.n.(器官等的)移植;移植器官vt.移植(器官)11.vi.&vt.相交,交叉;横穿,贯穿12.n.稳固地位,立足点;立足处13.resistant;resistance14.obesity15.cognition16.isolated;isolation17.accumulative;accumulation 18.lubrication重点词块1.be inset into 2.get rid of 3.cancel out 4.trillions of 5.in the hope of...6.fit in with7.date back to8.绝不9.照顾好;好好照看

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    0i28.What will Al technology be used to do in the UK?A.To drive grey squirrels off.B.To record red squirrels'life.C.Toidentify the native red squirrels.29.What does paragraph 4 mainly tell us about the two new devices?D.To observe the red squirrel populations.34.HoB.Their main functions.A.Their benefits.D.Their convenient design.30.What can be inferred from the last paragraph?C.Their energy supply.A.Biodiversity is guaranteed by AI technology.B.The forest ecosystem is vital to biodiversity35.yC.People know well about biodiversity.D.Red squirrels live in a good environment.第31.Where is the text probably taken from?B.A guidebook.A.A science website.D.An official documentC.A programming textbook.0病When driving,Clara-Marina Martinez makes a note of any unusual behaviour she sees on the709road.Shehe edform of A which hewhmpgCieoentmidoprodueeambe62hfeiotnewdevelop for Porsche Engineering.But this is proving hard to achieve,and many attempts to do so end in failure.Last year,forinstance,Uber,aride-haingservice,soldoffitsunitdevclopingself-drivingears.Autonomous (vehicles are praised for being not just convenient but potentiallysafer.However,just as people take time to learn how to drive safely,so do machines.Andmachines are not as quick on the uptake(理解力).,The RAND Corporation,an American think-tank:calculates that to develop a system 20%safer than a human driver.a feet of 100 self-driving cars would have to operate 24 hours a day,365 days a year,and cover 14 billionkilometres.At average road speeds,that would take about 400 years.CakctuchsPorschethercoreaceeetethedereopmeiroescsngmlaor(模拟器),whic tehdager.DrMrder employherothinmpegamestodoihis.hcseareusedocreaevirtualwoihthrouehnhiehtheoiwaecndlgOlhetsinhcsevirtualworidsareasignedtheirphysicalcharacterisficsie,bmltngsatehard,peoplerefs that then vehicndarhpprteOnce the software has been trained,tsdealavbre-creating those situations on a test track.Howquickly all thiswill bcomeritymins tobeohouhereiser related uestion.v that much oftheforwingcrstooff what theycoider to be their drivingskilhwbigkewill there be for a version where software takes those boasting rights away?32.What do we know about Clara-Marina Martinez from the text?B.She's an engineer.A.She's a passenger.D.She's a saleswomanC.She's a taxi diver.英语(三)第5页(共8页))2022年青标数学试卷(理科)答题卡第1页(共2页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    29.B【命题意图】本题考查考生的词义推测能力。【解题分析】根据该段内容以及第3段中的fight against disasters可推知,mitigate意为“诚轻”。30.C【命题意图本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第2、3、4段可知,海绵城市也许是控制和减轻洪水、水污染和水资源短缺问题的一个解决方案。31.A《命题意图】本题考查考生的推理判断能力。【解题分析】根据最后一段最后一句可知,克服这些挑战对于成功实施海绵城市策略至关重要。由此推知,接下来有可能探讨如何应对这些桃战【阅读D】希腊政府与Microsoft合作,通过AR技术,让游客体验奥运会的发源地。32.D【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第1段最后两句可知,通过眼镜,虚拟图像与真实环境融合在一起。33.C【命题意图本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第2段第2句可知,文体部帮助绘制并构建了奥林匹亚的虚拟图像。34.B【命题意图】本题考查考生的推理判断能力。【解题分析】根据第4段Kyriakos Mitsotakis的话(我非常激动,我们能够用科技重现古代奥林匹亚世界,向世界提供一种全新的文化体验)可推知,他对此项目很支持。35.A【命题意图】本题考查考生的标题概括能力。【解题分析】本文主要介绍了一项新技术项目,它可以帮助游客身临其境地体验奥运会的发源地。【七选五】本文介绍了职业遛宠物的人的工作特点。36.C【命题意图)本题考查考生理解上下文逻辑关系、还原信息的能力。【解题分析】C项内容引出下文,说明职业遛宠物的人的其他职责。37.D【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系、还原信息的能力。【解题分析】D项内容与上句中的safely相对应,说明宠物的安全对职业遛宠物的人来说是最关键的事情。38.E【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系、还原信息的能力。【解题分析】根据该空下文walking multiple dogs可知答案。39.A【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系、还原信息的能力。【解题分析】A项内容与上句内容存在补充、解释关系,A项是前一句的services unrelated to pets的一个例子。全国100所名校最新高考冲刺卷·参考答案第4页(共6页)【22·(新高考)CC·英语(二)一N】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    times already(Tert 8)W:Sorry,I'm late,Tom.M:It's all right,Rita.Where have you been?W:At the police station.I've lost my handbag.Or perhaps someone's taken it.I don't know.M:Oh,no.What happened?Sit down.Was there anything important in it?W:Important!My checkbook,all the papers I need for work.M:Oh.that's terrible.But how did you lose it?W:Well,as you kow,Iwas with a friend all morning and we had lunch together.After I had lunch.Iwentshopping.And when I wanted to buy something,Iou find my checkbook.Then I remembered that itwas in my handbag.And my handbag was in my car.M:So you went back to your car.W:But I didn't find it there.M:And you went to the police station?W:Not immediately.Before I went to the police station,Icaled my friend's office.No luckM:You should go to the restaurant where you had lunch and look for it.W:Oh,I should have done that.M:Now you'd better telephone the manager right away.(Text 9)M:Any messages,Miss Grey?W:Just one,Mr.Blank.You had a telephone call from someone called Brown,David Brown.M:Brown?I don't seem to know anyone called Brown.What did he want?W:He wouldn't say.But it sounded important.I told him you'd phone him as soon as you got back.M:Well,I'd better do it then,I suppose.Er...you've got his phone number,haven't you?W:Yes,it's 633201.M:622301.W:No,633201.M:Oh,I'd better write it down,otherwise I'll probably forget it.W:I have already done it,Mr.Blank.It's on your desk.(Text 10)Hello,listeners.Welcome to Henton Hospital Radio.Before our music program at four,I'm going torepeat some of our hospital rules.The visiting hours are in the afternoon from 2:30 to 3:30 and in the evening from 7:00 to 8:00.Butremember only two people can see you at the same time.Sorry about that,but you can imagine what wouldhappen if we didn't have these rules.The other rules are about our hours.We start pretty early-you might notbe used to that.We wake you at 6 o'clock;breakfast is at 8 o'clock,and lunch is at noon;there's tea at 3:30and supper is at 6 o'clock.You can see the no-smoking sign-we don't allow smoking in the wards.However,if you do need tosmoke,there are special areas where it is allowed.You will find the radio switch on the wall near your bed,with your headphones,if you want to listen.It'sour own hospital radio wishing you a speedy recovery.参考答案1~5 CAABC 6~10 CBABC 11~15 CACCA 16~20 CBBAC2L.B细节理解题。根据Ouray,Colorado,the US中的“The ice park also provides professional guidance andservices for beginners.”可知,如果一个新登山者去Ouray,他将得到一些帮助。22.D细节理解题。根据Shuangqiaogou,Sichuan,.China中的“The ice season in the area usually starts frommid-December and runs through late February.”可知,Twin Bridge Trench的冰季持续少于三个月。23.A推理判断题。根据Valdez,Alaska,the US中的“Alaska's surprising Valdez area has been attractingworld-class climbers.,skiing and sled trips there.”可知,美国阿拉斯加州的瓦尔迪兹地区的冬季运动充满了刺激,而且运动项目很多、没有局限性,从而推断瓦尔迪兹的运动是令人兴奋和开放的。【2022高考冲刺卷·英语卷参考答案(二)第2页(共4页)QG】XK-A

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    09uthy you glve vchumicls ie neore.Thnt's why weuse antihistamine oction but theyinseet bites and things like thateeyourmthe more lik in gt ehelhean bt frwhenyo heIse scratehing their skin,or when you see images that suggest itch,like a pieture of beingbitten bymoyou get the urge to scratch.People with the allergic condition emtbe more esi ecteh thoehu theA.Causes of itchy skin.B.It is usually caused by dry skin.C.It means you are going toend up fecling ichier.D.Fortunately,there are ways you can get rid of it.E.Beingre of ths pheomhepnf.But youingtohdciremore probleyouryour byhitht mkeyour第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A,B,C和D四个选项中,选出可以填入空白处的感佳选项。My8-yearold grandfather and I are both starting 2022 new college graduatesHewas 21 to continue school because he got married and started a 22 in the 1950s Overthe next few decades,he managed to 23 his roles as a husband,a father of five,workingat a local bank and taking a college class here and there.Our higher 24 journey together at Palo Alto College began in 2016.I had just 25from high school then and my grandfather,82,was 26 to take classes to make his lifelongdream of earning his bachelor's degree becomea7 In 2017,we were both28 intothe University of Texas at San Antonio.We would have lunch together and work29 side-by-side in the library.There werealso many times when I 30 him to school in my car.That was really special because Iould always 31 him and shout out my grandpa was here.When COVID-19 broke out32 my grandfather asked for leave from school.I often33 him with his schoolwork online.Over the past year,his health has continued to34 and he now has difficulty speak-ing.As graduation day35 in December,my family and I36 university officials toapproveof mygrandfter havingdegrefntio We had the 37 that he ouhavethat memory before his death.【高三英语第6页(共8页】4004·无听

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    easier forMade Trade3心⊙about howpuo(Dr BrendafeyMadevictim.Dmaterials,recycled materials,and all-natural,eco-friendly plant-based dyes.his rescue21.Who should be the most interested in Eartheasy?TheA.Art lovers.ambulancB.Cooking lovers.cue.Thi会伦断行西)瑞实南“WeC People eager for a green baekyard.D.People with poor access to drinking water.er,”said22.What do we know about Thrive Market?the amoA.It provides free membership for any consumer.this.”B it helps save money for shoppers.24.WhyC.It offers online and offline services.A.D.It donates goods to families in trouble.23.Which store aims to help with local materials?C.A.Eartheasy.B.Thrive Market.C.EcoRoots.D.Made Trade.D.B25.WhExperienced spelunkers(洞穴探险者)know that when it comes to exploring caves,oneAwrong step can cost you your life.BThe Ogof Ffynnon Ddu cave system in Brecon Beacons is the third-longest complex inCWales.Some of the caves are miles below the surface of the earth,stretching more than 310miles through twisty tunnels.So when an experienced caver in his 40s had an accident and26.W1fell,it took a small army of rescuers to save his life.AAfter suffering an"incredibly unlucky"fall,the man had a host of injuries including a27.broken jaw,a broken leg,and a spinal cord injury.Unable to move on his own,his climbingpartner called for help,and more than 250 volunteers from across the UK,showed up.Of the UK's 16 cave rescue teams,10 sent people to help with preparing routes,bringingin supplies,and carrying the man's stretcher (over the rough,uneven underground tun-nels.About 70 people went underground to help,taking shifts to manoeuver the stretcherboth horizontally and vertically through the tight passages.The injured man remained in good spirits throughout the 55 hours,which made it muchdurin)英语卷(五)第4页(共12页)项共【22·MN·英语·)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    W的electricity,and (82)saveateromore farmers n the area.But the (83)prprotests.Water from the dam would likely damage a number of(84)tand destroy culturalrelics that were an important part of Egypt's cultural (85)herage第四节应用文写作(共1题,满分25分)8202年北京张家口冬奥会将如期在北京和张家口举行,为了确保冬奥会圆满成功,组委会发起了志愿者招势活动。假如你是学生李华,希望能成为其中一员,请技要求用英文给组委会写一封申请信,内容包括:1,个人情况;enemud o enslg moi bs2.自身优势;isfo00时2B220B8eC1gd3.服务承诺2se0oDm9n0noneo1b1w0ehda参考词汇:2022北京-张家口冬奥会2022 Beijing-Zhangjiakou Winter Olympic Games注意:aed to anoneiulvisheV.C1.词数100左右:从合宁人t前出中项示从2.可以适当增加细节,以使行文连贯。e101991d5319001a9h125090:s56s9o19061s10d6dnm93g1toomoa,biorn o 2%ew omoa boniloo ov'sw s7oH on sm 2bomiom noiimoo ovin hosoivbe lnloiod omo2 an How as 2osleim mot nommoo·1ig2m00lsewax oo ofw ond issT tor slem ao liw woisnist101 ondshd uo91 hnd on g o booy Iss job vo nonsi0mnd00910以0o520.ese,e9r0leo8tBtBa1omc0eo077eo5e0g0esm3gm5t上6m9ao为225hc的0高一英语试题第12页(共12页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    读下面短文,从知文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余第二节(共5小题,每小题2,5分,满分12.5分)Cinemas are becoming less populnr in the West.Every year,fewer people are going to the选项cinema36 It's the same story in the US,Canada and Australia.37 High prices are one reason.A tieket can cost around16 in London.But it's notonly the tickets:prices of snacks in einemas are often double those in a normal shop.Manypeople can't afford to go to the cinema.3 With the rise of Tv and film streamingservicesat home,there areal more choices than at the cinema.The UK's top streamingservice offers over 5,000 films and TV shows to its customers,all for the cheap price of amonth.It used to be that only cinemas could offer a high-quality film experience on a bigsereen,but that's changed.39 Many even have"surround sound"in their living rooms,where sounds are played all around home.And at home fans can sit in a comfortable seat andeat your own cheap snacks.In addition,fans can really concentrate on a film by watching it at home.At cinema,some people talk loudly about the cast and give away the plot.Even worse,little kids race upand down,crying and laughing.40It's easy to see why fewer people are going to the cinema.It will be sad to lose cinemas,but the home experience is so much better.A.Most people now have a large HDIV(高清晰度电视).B.At home,these problems don't exist.C.Nowadays,only 165 million tickets are sold in the UKD.It's certain that there will be no cinemas in the West in the futureE.Instead of a night out,fans are choosing to watch films at home.F.People can't enjoy surround sound when watching films at home.G.There are many reasons why people have stopped going to the cinema.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B,CD四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。In a national spelling contest in America,an 11-year-old girl was asked to spell a certainword.But with her 41 voice,the judges were not sure whether she spelled the rightword.They talked it over and 42 decided to simply ask her what she had said.By then,the girl knew she had misspelled the word.Instead of lying,she told the truth that she hadsaid the 43 letter-so she lost the contest.As the girl walked off the 44,the entire audience stood,clapping to applaud herhonesty.Later,dozens of newspaper reporters wrote about this 45,even though it costthe girl the contest.But the fact is that she 46 the biggest contest that day:the contest ofher character.Probably the biggest test of our character and honesty is what we would do if we knew wewould never get 47 This young girl could easily have 48 and nobody would haveknown it but herself But it'sbeen said,"If you49you make yourself cheap."Thisyoung girl was 50 enough to prize her own character more than the prize from a spellingcontest.She knew the 51 she made in that moment will have a long-lasting influence inher future,Should the wallet,found in the sebe put ntapocket or52 to the policeman?Should the53 change received at the he forgotten or54?Nobody will know.But we have tolive with oursvedys better tolive withmoee55【高一期末考试·英语第6页(共8页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Road to Hana Day TripYou will enjoy beautiful beaches,quiet and oweringeralls you drive your waythe Kalepa Bridge,where the highway continues to Kipahul o th Pilani Hgay.This joueyouthe narrow highway consists of 5 bridges andv600ing taking traveer nand ou of rnreandtropical(热带的)plants.Hana Grand TourDuring this 6-hour adventure,you can sit back and relax inside your bus on the way to Hana,stoppingat Hana Tropical Gardens and at wonderful where you'll have time owimYoull enjoybeachside luneh before eventually boarding a helioper for a thrilling 3-minute flighi above HaleakalaCrater and the island's rough coast.This grand small-group trip to Hana also includes a professional guide.Rainforest Hiking AdventureExperience the green beauty of East Maui on this rainforest hike with an informative local guide.Learnabout the Maui's ecosystems,be impressed at magical waterfalls climb rock formations,and leap into thefreshwater pools below for a refreshing swim.Enjoy a delicious,healthy lunch along the way-it's includedin the tour price.Jungle Adventure on MauiThis personalized experience is great for nature lovers.You can visit multiple beautiful waterfalls witha local tour guide.There are chances for safe cliff()jumping,or choose to swim,or simply admire themagic of the falls.If the group is 4 people or more,this will be a private tour for your family only.21.Which is the best choice for those who love self-driving tours?☑A.Road to Hana Day Trip.B.Hana Grand.Tour.C.Rainforest Hiking Adventure.D.Jungle Adventure on Maui.22.What do we know about Hana Grand Tour?DA.It lasts a whole day.B.It includes a local guide.C.It provides a flight experience.D.It offers a free wonderful lunch.23.What can you do in all the four tours?A.See waterfalls.B.Enjoy swimming.D.Climb rock formations.Walk in rainforests.BGreta Thunberg,a Teen Climate Activist,from Sweden,was just 8 years old when she learned aboutthe scienef climate change.She did not understand why so little was being done to protect theordsenvironment.By the time she was 11,she decided it was time to make some changes herself.Greta made a promisethat she would do everything she coud in her power to help fix things.o,she started to make persochanges along with her family to reduce their influences on the environment.erreta ted 15 he wnted to have bigger infunce.he aed to take her to theSnedhgoenmemlBeBitay,eundhowpouiaideteSaciieenmemu.holdngpasienhakorClmateoeruke moreinee)began after the heat waves ndwengwedn's hottes smein overchange.250 years.in Sweden started to do the same thing with theiroc coeGreta'ssmall action乙卷英语试题卷第3页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Boonie Bears:Back to Earththe vacine!You helped save livs This year,can I please haveata tum tspread yourIn the new movie,"Boonie Bears:Back to Earth",the two iconic bear siblings teaming upjoy around the world?"with their friend,a bald-headed lumberjack,embark on a new adventure after the youngerWtha rel irus and threats of the mron varantryation.becombrother accidentally acquires a mysterious power from a cube-shaped object that falls from thehas big pans for the Santa suitwant to wear it and around the neigborhood andthe bocspace to face off an aggressive alien as well as an evil army equipped with high-tech weapons.Itspread Santasjoyasking people what they ant for Christmas,h ifrader said.peoplewas screened on Ist,February.ued dinsad of gifs he asked his familyadfrendsdotoo tirSnipersJude Children's Research Hospital.His birthdayfrraisedirom familyscientifRenowned Chinese director Zhang Yimou's film about a Chinese sharpshooter in the War toand friends all overeven his favorite employees at the local Publix store,his mother says.RResist U.S.Aggression and Aid Korea premiered on the first day of the Chinese New Year inHe also marked his birthday by donating his hair to Locks of Love,the charity that makesexplair2022.The film features a Chinese People's Volunteers army sniper,whose marksmanship waswigs for kids with cancerorother medical condition.Duringa year of lockdown,he teamed upable towidely taken as a threat by the U.S.army during the War to Resist U.S.Aggression and Aidwith some friends and grew out his hair to nine inches.yKorea.It is released as a tribute to the CPV.Jonah's good deeds are not limited to birthdays.He works to help his community all year,影,计西共)实数面代暗二tested()21.Which two films are about war?including donating and sorting food for the homeless with the organization Feeding SouthA.The Battle at Lake Changjin II Nice View.sampleFlorida,and packing holiday gifts for children.B.Nice View&Boonie Bears:Back to Earth.,8,A的0从女T0()24.What does Jonah want as a Christmas gift this year?worksC.Boonie Bears:Back to Earth The Battle at Lake Changjin II.fat indA.A covid cureod 1A.AB.Toys and dolls.D.Snipers The Battle at Lake Changjin II.C.A new Xbox.PeD.A Santa suit.()22.What is special about Boonie Bears:Back to Earth?()25.Which one of the following doesn't belong to the good behaviour of Jonah?whichA.It was screened on the first day of Chinese New Year.A.Donating his hair to a charity.fattyB.It is a cartoon suitable for the younger audience.B.Sending his birthday gifts to St.Jude Children's Research Hospital.CederC.It is released as a gift to the CPV.C.Wrapping holiday gifts for kids.levelsD.It is a feature film about growth and love.D.Contributing food to the homeless.glucos()23.Which section of the newspaper is the passage from?gnidmbA()26.Which of the following best describes Jonah?A.Entertainment.B.Science.uods lo1 nem or ob woH.IA.Kind and courageous.C.Current affairsB.Generous and brave.sleepAD.Sports.Dagoo nsaiomAC.Caring and helpful.D.Friendly and innocent.diabeteBIn their letters to Santa Claus,most kids ask for toys,dolls or maybe a new Xbox.All Jonah)27.What can we infer from the passage?mz wod wor2 oT A(Simons wanted was a coronavirus cure to save the world.That was last year.This holiday season,A.Jonah didn't realize his wish last year.the 10-year-old Florida boy is back with a different request for Santa.B.The coronavirus is still not under complete control."Dear Santa,it's Jonah.Do you remember me?I was the one who asked for a covid cure,"C.Jonah raised,0 from his family and friends all over.he wrote in a letter addressed to the North Pole and shared with CNN."Thank you so much forD.Jonah wants to wear a Santa suit and go around the neighborhood and spread名师导学·名校名卷经典试题汇编英语(三)一4Santa's joy.名师导学·名校名卷经典试题汇编英语(三)一5

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    选择性必修四UNIT3参考答案及部分解析参考答案1-5 CABBA6-10 AABAB11-15 CCABB16-20 CCACC21-25 ABABD26-30 CADCD31-35 DCACD36-40 ACEFG41-45 ADBAD46-50 DBCCD51-55 ACABB56.which57.from58.attraction59.chosen60.an61.attempts62.immediately63.to be64.was transported65.deciding写作第一节One possible version:Winning first prize in the Ocean Knowledge Competition is really a proud moment.Throughengaging us in exploring marine knowledge,this competition has inspired us to take a closer lookat ocean issues and to develop our critical thinking and problem-solving skills.The ocean feeds us,regulates our climate and generates most of the oxygen we breathe.But it isfacing growing threats as a result of human activity.That's why I'm increasingly interested in themarine world and keeping up with any updates.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    with extinctioning ideschooucimatehonofthmostwere causingimportant things we can do to It's those kids who have the most potentialhen they wereaccording to a new study.not immediate.tdevelomenccompcc lie dimteyour nationalchange and remain open to newresearchers say.Middle school is usually when wn of wolves tonow,the lawreuorld nd tofrgood idea toThe resarhers crried out an expermettsudents nNorth CaroiThey especialized mate change trnn tddle oaing ehaouldntific thinking.specifically ecourage the kids nrwith their parents and talk about the topic.nvolves largerResearch has shown that ssosimate change that have the most impact typicallytems of whichframe the topic around something you can often see or experience,so the lessons werele ecosystems,focused on these themes,such as how the environment relates to animals or how aneEndangeredindividual can directly affect the environment.The researchers divided the students into two groups:a control group that didn't get thespecialized lessons and an experiment group who did.They also surveyed parents before,during and after the program,following these groups for two years.After the program,the 357 students who got the special lessons and their parentsshowed a larger change in their level of concern about climate change than the 224 studentswho did not get the training.The 357 kids,the study found,can best reach adults and27encourage them to act to fight climate change,regardless of their parents'political beliefs.In fact,the researchers found this method has the greatest impact on the people who areotherwise hardest to convince:conservative (males.乙Irally think it isverytimely and really speaks to the fact that we have to prepareo doiwEkids formte changesaid studytr anele Lawsondie action is key.Wehave about 12 years to take action together to keep the global average temperaturefromwoH.8rising 1.5 degrees Celsius over pre-ndustrial leves.Beyond that riia ont,mechange will have done permanent damage."元月T英语第5页共10页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    One possible version:Dear Taylor,I hope this email finds you well.I'm writing to ask for your assistance.As part of the Foreign Language Culture Festival,our class has decided to put on a short Englishplay during Drama Night.However,we're facing difficulty in finding a suitable play that isengaging,interesting,and appropriate for the audience.Since you're an expert in the field of English drama,I'm wondering if you could provide us withsome advice.Any assistance you can offer would be greatly appreciated.I look forward to hearingfrom you soon.Best regards,Li Hua第二节One possible version:He knew he had to act fast before it was too late.After bending down to check Christine'scondition,with the greatest difficulty,Tim picked her up in his arms,gathered his strength,andgot to his feet.Without wasting time,the boy then jumped out of the window,landing on thegrass.He instantly passed out.The first responders arrived at Christine's house a few minuteslater.They found the two teenagers lying unconscious and took them to the emergency ward ofthe nearby hospital without any delay.Roger received an unexpected call from the hospital telling him of Tim's heroic act.The fatherimmediately rushed outside,borrowed a neighbor's car,and headed to the hospital.Uponreaching the hospital,the doctors told him Christine would have died if his son hadn't jumpedoutside the window with her in time.Fortunately,both teenagers regained consciousness.Christine's parents arrived at the hospital minutes later,and they thanked Tim for saving theirdaughter's life.Tim's father couldn't be prouder of him!Roger said to his son,"Maybe I waswrong.You are a natural firefighter after all."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是去往Lorton Valley的游玩指南。21.D。理解具体信息。根据Fancy a game of tennis?部分中的Adult f4 per person(per hour)可知,一对夫妇打两小时的网球需要支付16英镑。22.A。理解具体信息。根据Climbing at the Honister Pass部分中的you can climb the mine insidea Lakeland mountain.The route follows the original underground mine workings with verticalclimbs and rope bridge crossings.Visit honister..com for all the details可知答案。23.D。理解具体信息。根据Boating on the three lakes部分中的On the two larger lakes thenumber of boats is limited to 10 per party,while on Loweswater craft should number under 4 atany one time可知,Crummock Water属于较大的湖之一,在那儿划船,每组船只数量不得超过10。B篇主题语境:人与自我一一做事本文是记叙文。作者在家带孩子的时候,终于开始着手实现自己的写作梦想。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    40.C。根据本空前的Sound recordings give a voice to animals可推断,本空内容应与“录音如何帮助动物发声”有关,C项符合语境。C项中的They指的是上文中的Sound recordings;help to show their unique spirits and personalities和上文中的give a voice to animals相照应。语言运用第一节主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。一名女子收养了一只面部畸形的狗,并且呼吁人们关注需要帮助的动物。41.B。根据下文中的While Ollinger was thinking about.to drive there and bring him back和Three days later,,I was there可知,Lankston看到Ollinger的帖子后开启了一场公路旅行,故road trip符合语境。42.C。上文中的Sometimes,,a picture is all it takes和下文中的When Lankston first saw thephotos of Harvey可以提示本空答案。43.A。根据下文中的No adopters were interested in Harvey和he ended up being part of ourfamily可推断,小狗Harvey应是在找一个家,故home符合语境。44.D。根据下文中的No adopters were interested in Harvey可知,Harvey因为面部畸形的问题不受欢迎。45.B。根据上文中的Ollinger had shared...and a note about Harvey、本句中的To let peopleknow more about Harvey,,l.:post him on my personal Facebook和下文中的No adopters wereinterested in Harvey可推断,为了让人们更多地了解Harvey,Ollinger积极地在个人社交台上发布关于Harvey的消息。46.A。根据上文中的Sherry Lankston.came across a Facebook post by Joy Ollinger、本句中的I.post him on my personal Facebook and that's how Sherry...him和下文中的WhenLankston first saw the photos of Harvey可知,Sherry是在Ollinger的个人社交台上看到Harvey的。47.D。根据本句No adopters were interested in Harvey until Sherry.和下文中的I'm glad hefinally met someone who likes him可推断,一直以来,没人想收养Harvey,是Lankston的出现打破了这一局面,故came along(出现)符合语境。48.A。根据上文中的'm glad he finally met someone who likes him和下文中的Lankstonquickly sent a message to Ollinger可知,Lankston第一次看到Harvey的照片时就喜欢上了这只可爱的狗。49.C。根据本句中的the only..was that she and Harvey were in two states and over1,300miles apart可知,相距1300多英里是Lankston在收养Harvey时面临的唯一问题。50.D。根据上文中的she and Harvey were in two states and over1,300 miles apart和本句中的Ollinger was thinking about how to.Harvey north可推断,Ollinger应是在思考如何将Harvey送到Lankston那里,故move符合语境。51.B。根据下文中的I took a day to.and left the next morning和Three days later,I was there可推断,Lankston应是决定了要开车去接Harvey回家,故decided符合语境。52.A。根据本句中的I took a day to.and left the next morning可知,Lankston在出发前应是花了一天做准备。53.D。根据本句中的Harvey's facial deformity didn't cause any health problems可知,Harvey的面部畸形没有引起任何健康问题,这是十分幸运的,故Luckily符合语境。54.B。55.C。根据上文内容可知,Lankston分享了她收养Harvey的故事,故story符合语境;再结合本句中的she hopes the unusual adoption...can encourage other families to consideradopting or.animals in need可知,Lankston希望她收养Harvey的故事能激励其他家庭去考

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    环球阅读高二评价测试(一)答案第一部分1-5 BCADC6-10 CAACD 11-15 ABCAD16-20 FGDAC第二部分21-25 BCDBA26-30 CDBAC31-35 DACDB36.healthier37.that38.to tackle39.stops40.called41.from42.freezing43.and44.addiction45.is adopted第三部分第一节One possible version:Dear Mark,I'm very glad to know that you are interested in Chengdu,a city full ofcharm.Chengdu,"Rong"for short,is located in the central part of SichuanProvince.It is a science and technology center,business center andtransportation and communication hub in southwest China.The land thereis fertile and the produce is very richly supplied,and thus it has beenrecognized as "the land of abundance".Chengdu has a long history of morethan 2,000 years,and it is famous for its rich cultural accumulation as wellas for its beautiful scenic spots such as the Wuhou Temple.It is alsorenowned for spicy and delicious cuisine and giant pandas.Welcome to Chengdu!Yours,

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    式。33.C。理解具体信息。根据第二段中的But who would have thought of an expensive place likeAustria as the perfect option?After all,,isn't it the destination of that rich ski crowd??及第三段中in winter,Austria is expensive to visit,but what,in snowier times,costs an arm and a leg,costsnothing in comparison when the snow has melted and the "rich kids"have returned home知,冬季来奥地利的游客大多都是有钱人。cost an arm and a leg(使)花一大笔钱。34.C。理解具体信息。根据第三段中的The Austrian hoteliers and restaurateurs were only toohappy to satisfy this new summertime demand at reduced prices after all,anything is betterthan empty rooms可知,旅馆和饭店的经营者只是希望夏季有人来住一住,并不期待盈利很多35.D。推断。根据最后一段中Ed Brown所说的话可知,因为负担不起太昂贵的旅行,他们一家通常只选择包价旅游,但是今年夏天他们在奥地利旅游,感觉非常美好。由此可推断,他们在奥地利度过了一个美好且便宜的假期。package tour包价旅游(费用固定、一切由旅行社代办的度假旅游)。第二节主题语境:人与自我一一生活本文是说明文。文章介绍了几种减少家庭食物浪费的方法。36.G。作者在本部分提出的建议是购物之前要做好计划。设空处前描述的是不做计划就去购物会出现的状况,再根据下一段首句To reduce food waste and save money,try planning outall your meals before you go shopping可知,设空处应指出不做计划就去购物会导致食物浪费,故G项符合语境。G项中的This指代上文描述的状况,food waste与下文中的food waste为原词复现关系,planning ahead与本部分小标题Plan meals before you buy以及下文中的planning out all your meals相照应。37.A。根据本部分的具体内容可知,作者建议出门购物之前先在家里厨房看看还有哪些食物,因为我们很容易遗忘一些食物,这样可以避免买同样的食物,从而减少浪费。A项可以用作小标题概括本部分的内容,其中的Shop与下文中的“shop”为原词复现关系,at home与下文中的in your kitchen相照应。38.F。根据本部分的小标题可知,该部分给出的建议是要合理贮藏食物,故F项符合语境,其中的storing different foods符合本部分的主旨。F项与下文构成语义上的转折关系,指出虽然很难记住贮藏不同食物的所有规则,但是如果你肯花时间合理贮藏食物,那么就可以延长食物的有效期。39.C。设空处前指出要确保冰箱和冷冻柜保持在合适的温度,故C项符合语境,其中的thesetemperatures指代上文中的your fridge is set at or below4 C and your freezer to-I8C。40.E。根据本部分的小标题可知,该部分给出的建议是充分利用冷冻柜,故E项符合语境,其中的freezer与小标题中的freezer为原词复现关系。get around to doing sth.找时间做某事。语言运用第一节主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。一名女子收养了一只面部畸形的狗,并且呼吁人们关注需要帮助的动物。41.B。根据下文中的While Ollinger was thinking about..to drive there and bring him back和Three days later,I was there可知,Lankston看到Ollinger的帖子后开启了一场公路旅行,故road trip符合语境。42.C。上文中的Sometimes,,a picture is all it takes和下文中的When Lankston first saw thephotos of Harvey可以提示本空答案。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    11.我的狗的名字12.这(儿)有.【跟踪练】1.in the next photo2.The name of 3.uncle 4.these two girls语法点击I.1.Who are2.No;they aren'tII.1-2BA写作一招鲜Tom's familyTom is a middle school student.He has a happy family.There are six people in his family.They are his grandfather,his grandmother,his father,his mother,his sister and him.Mike ishis grandfather,and his grandmother is Jane.His father Eric is a doctor in a hospital,and hismother Helen is a teacher.His sister Gina is a student in a school.Tom loves his family第3期B3版Keys:(One possible version客观题除外)随堂练Section A(1a-2d)I.1.sister2.brother3.parents4.these5.They1.grandmother2.Who3.family4.have5.grandfatherIII.1-5 EADCBSection A(Grammar Focus-3c)1.are 2.these3.parents2/3

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    阅C3.What did Meera realize when clearingTo 8 her kids,Esther takes them out to theforest or park where they pick up rubbish.They读her ancestral land halfway?enjoy this kind of 9,because they know it's goodA.She had used a wrong method.形for the earth.理B.She should cut lantana's rootscompletely.解C.She should do more for the ecology空D 8.A.surprise B.encourage C.praise D.educateB 9.A.changeB.activityC.progressD.testthere.D.She had caught the attention of someofficials.Esther thinks the 10 part of her life is making others阅11what she is doing is achievable as people often think thatB4.What does Meera mean by saying "this isturning to reusable products is 12 She said,"In fact,if youbuy reusable items of high quality and 13 the second-hand读never a single-handed project"?market for what you need,then you can save money.Zero wasteA.It is not a short-term project.形culture not only encourages us to14 our waste,it also理B.She received a lot of help with herencourages us to choose a better_15_of consumption(消费).”A 10.A.challengingB.interesting解project.C.She faced great difficulties when空C.meaningfulD.creativeD 11.A.explainB.proveC.rememberD.believeC 12.A.popularB.rightC.expensiveD.importantsetting up her project.B 13.A.openB.searchD.Her project isn't the only project thatC.introduceD.developA 14.A.reduceB.storeC.buryD.showprotects the environment.D 15.A.jobB.goalC.chanceD.wayEsther began to change her lifestyle afterIt is hard to believe that a disused quarry pit(完her family moved house.She 1 using语at the center of a small lake is a cafe.Visitors,single-use items(物品).法with cups of coffee in their hands,sit comfortablywhile 1 admiring (admire)beautiful scenery.填The Deep Blue Cafe,in the county of Anji in空C1.A.consideredB.suggestedZhejiang Province,is one of the 2 hottest (hot)C.stoppedD.risked空travel destinations in China now."There are already reusable products that we need to2 so it's a waste of money buying the single-use onesIn 2021,Cheng Shuoqin,director of the cafe,buyIt's enjoyable to try to make a 3 rather than just keepcomplaining (about the present situation.Everyone语learned that a few backpackers liked to visit the元then disused quarry pit and 3 considered(consider)形plays a key role in taking care of the 4.Moreover,you法turning it into a travel destination.After months ofdon't have to take out your rubbish quite so often when youcareful 4 preparation (prepare),Cheng and his teamdon't 5 it,"Esther said.填started their project in April 2022.They were空D 2.A.personally B.againC.soonD.oncesurprised 5 to find (find)there was an old half-A 3.A.difference B.livingC.commentD.deal空buried house beside the pit.They cleaned andC 4.A.animalsB.kids6 beautifully (beautiful)decorated the house,C.environmentD.communityturning it into a cafe within only 18 days.The pitB 5.A.collectB.produceserves 7 as a sort of backyard.C.examineD.clearIn Esther's house,any glass bottle is washed upand 6 for something else.She tries not to buy anyplastic products at all.If Esther really has to buy语The cafe soon became famous online after itsomething,she tries in the second-hand market first.was open to the public in May 2022.It offers serviceEsther also 7 vegetables and has orange trees in法to 8 alarge number of visitors each day填the garden填Apart from the Deep Blue Cafe,there9are (be)more than 300 cafes in AnjiC 6.A.donatedB.brokenMany of the cafes lie near fields or forests.TheC.repurposedD.repaired空reason 10 why they were built there is thatA 7.A.growsB.cookscustomers want to enjoy natural beauty.C.eatsD.sells3

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    respond through action.So it is helpful to understand what makes you angry and learn betterAs I got older and tried to gain my 39,I wanted to move away from those"childish"ways to manage our responses.32signs of his love.But he wasn't going to40.When I was in high school,Dad beganMake a short pause.Find a space where the ability to think can be recovered.33making box lunch for me.I never knew what food to 41.But inside there would always beMap out the process of your anger by identifying clues in the body,mind and environmenta napkin(餐巾纸)with an“I love you..”I used to_42 my lunch so no one would see it,.butsignaling it's time to step back before things worsen.that didn't last long.A friend saw the napkin one day,43 it and passed it around the lunchTake a breath.The only vital sign over which we have more immediate control is breathing.room.My face burned with44.To my astonishment,the next day all my friends were34 Try slowing your breathing down,with long in-breaths and out-breaths.Controlled45 to see the napkin.They all 46 for that kind of love.breathing can improve mood,lower stress levels and help us think more calmly.When I left home for college,Dad became stricken with cancer.I thought the messages35 There is often a context to anger,whether directed at ourselves,another personwould 47.But I was glad his 48 continued.I began getting letters every Friday withor a situation.While we might feel entirely correct in our view,anger can sometimes blind us tothe words"I love you,Angie!".alternative viewpoints.When feeling angry at someone,it is useful to consider why thatAs he grew sicker,I knew our time together was49.Those were the hardest days tointeraction generates such unpleasantness.Taking the time to consider how others see the samego through.In the end he didn't50who I was.But before he left,I could still hear"lovesituation can help more flexible thinking and better connections with those around us.you,Angie!"A.See anger as communication.36.A.luckyB.confidentC.responsibleD.appealingB.We act first rather than think first37.A.warningB.orderingC.convincingD.encouragingC.Step away,remain silent,ask for time38.A.lastB.usualC.tidyD.convenientD.Understand what happens in our brains.39.A.confidenceB.independenceC.experienceD.strengthE.There are some different signals for becoming angry.40.A.set backB.leave behindC.break inD.give upF.Here are some strategies when anger starts to take over.41.A.expectB.detectC.inferD.distinguishG.High emotions can push us to breathe quickly,feeding into our suffering.42.A.hideB.enjoyC.forgetD.assess第三部分语言运用(共两节,满分30分)43.A.loweredB.adjustedC.threwD.grabbed第一节(共15小题:每小题1分,满分15分)44.A.excitementB.prideC.embarrassmentD.anxiety阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选45.A.refusingB.waitingC.pretendingD.organizing项。46.A.paidB.wishedC.askedD.caredHe was 46 when I was born,and a"Mr.Mom"long before anyone had a name for it.I47.A.spreadB.appearC.stopD.startdidn't know why he was home instead of Mom,but I considered myself 36 because Dad48.A.choiceB.studyC.gesturesD.adjustmentsdid so many things for me,like 37 the school bus driver to pick me up at my house instead49.A.endlessB.availableC.accurateD.limitedof the 38 bus stop six blocks away,or making heart-shaped lunch for me.50.A.recognizeB.guessC.acceptD.believe高二英语试卷第7页(共12页)高二英语试卷第8页(共12页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    28.What does the underlined word "famish"in paragraph 1 most probably mean? A.Starve. B.Die. C.Fail. D.Decrease. 29.What can be learned about the holes in leaves cut by bumble bees? A.They influence vegetables most. B.They enable plants to produce more pollen. C.They have different effects on different plants. D.They enable insects to survive tough situations. 30.What is still puzzling to the researchers?

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    eyes examined? M:When I was a child. W:That may be the problem.I think you should get that done a- gain.In the meantime,take this pill when you're in pain,and come to see me again in a week. M:OK.Thank you. (Text 10) M:Selling your things online helps you get rid of those you don't need,and it can also be a great source of income. One thing you need to consider carefully is the platform on which you are going to advertise.Most big platforms in the field are so popular with sellers,not just because they can give you ac- cess to a bigger pool of potential customers,but also because

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    49.C 所以,我们不情愿地强制把毯子移出我女儿的日常生活。 50.B 我们不让女儿玩她最喜欢的毛毯,她当然不高兴。 51.D然而,因为毯子不见了,她更有可能更快地从感冒中恢复过 来,并且不再生病。 52.D 53.C作为成年人,我们知道很多事物阻碍了我们实现真正的目 标,甚至获得真正的幸福。 54.A根据下文“We'd rather keep them..”可知,很多时候我们 不愿意放弃熟悉的事物。 55.C我们宁愿把他们留在身边,因为他们很熟悉。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    some way,the unhealthy food ads on TV are to blamed.Some parents are often misled by honest food ads.They blindly accept the foods advertised on TV and buy food which it just sounds better for their children.They don't know some of the foods ad- vertised are even junk foods,that are harmful to their children. Therefore,I think the unhealthy food ads on TV are not on- ly reason for children's obesity.If there were no food ads,par- ents will still buy lots of unhealthy food for their children.Apart

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案】 One possible version: Dear John, I am glad to hear that you will come to China for further ed- ucation. As for how to get ready to study Chinese and Chinese cul- ture,you'd better make adequate preparations in advance.For example,you can attend some Chinese training courses to lay a solid language foundation before coming to China,which can help you overcome the language barrier quickly when studying and living here.Besides,you should try your best to search for much information,including the local culture about your destina- tion,so that you can adapt to the life easily.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    current used in industry are simple machines program by currently program(m)ed humans.But a new generation of robots with advanced comput- ers is likely to that appear soon.They can react A information by to making judgments.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Suppose nearly every student passed the tests.What would the respond be from politicians,business people and the media? Would these people shake their heads in admiration and say, "Damn,those teachers must be good !"But in the real world,it would be mentioned as evidence that the tests were too easy.For example,when results on New York's math exam rose in 2009, the minister of the state's Board of Regents said,"What today's scores tell me is not that we should be celebrating,but that New York State needs to raise its standards. The unavoidable and deeply disturbing effect is that "high standards"really mean "standards that all students will never be able to meet".If everyone did meet them,the standards would

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    A.To track water cycle. B.To assess water quality. C.To test oxygen content in water. D.To figure out how much water is lost. 28.What can be a suitable title for the text? A.Asian water towers ranked the most threatened B.The Third Pole region has affected many people C.Asian water towers rely on many water resources D.Scientists make some predictions of the future climate changes

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    how you make use of it that determine who you are. determines

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    (Text 6) W:Hi.I bought this sweater earlier this week,and now it is on sale for 20 cheaper. M:Yes,it is our Christmas sales event.Would you like to return it? W:I like the sweater.It fits well and there's nothing wrong with it.I just think it's unfair that I spent so much on it. M:I would feel the same way.I will talk to my manager right a- way.Perhaps we could give some money back to you. W:Thank you. (Text 7) M:Mom,I am home. W:Come in here,John.I am baking some cake,your favourite

  • ‹‹ 289 ››
扫码二维码